KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Stoffán György: A facebook, mint ötödik hadoszlop

Stoffán György facebook oldalát is letiltotta a magát mindenek feletti hatalomnak tartó szélsőséges és keresztényüldöző közösségi rendszer.

A közösségi oldalak közül, Magyarországon a legtöbben még mindig a facebookot használják, ott teszik közzé gondolataikat, képeiket és mindent, ami a saját életükről szól. Számos érdekes, fontos információ is megjelenik itt, és ebben rejlik a mai, aberrált, nyugati világ szellemiségének a legaljasabb trükkje. Ugyanis a lebutított és meglehetősen lusta társadalom, képtelen az önálló cselekvésre és gondolkodásra, így önmagát veszélyeztetve szakmányban engedi magára a facebook erkölcstelen és gyűlölettől sem mentes szennyét. Ebben a nemzetellenesség, a keresztényüldözés, a kirekesztés, a tömény erkölcstelenség, a hamis reklámok és átverések a legtermészetesebb módon jelennek meg. A társadalom pedig, falja ezeket az értékromboló, gyűlölködő tartalmakat, s nem veszi a fáradtságot, hogy a még szabad közösségi oldalakat (X, VK) felkeresse, azokra átigazoljon. Pedig, manapság ez nem komplikált annak, aki használja a közösségi oldalakat, a számítógépet.

A keresztényüldözés kézzelfogható a facebookon, hiszen komolyabb jegyzeteket, cikkeket, tanulmányokat a kereszténység és az egyháztörténet kimeríthetetlen témaköréből vagy be sem enged, vagy letilt, rosszabb esetben magát a közlőt is tiltja. Ez a liberális, galiciáner szólásszabadság Mark Zuckerberg birodalmában, s ez maga az európai érték, fb-módra.

Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy letiltották Zadravecz István püspök rádióbeszédét Szent Lászlóról, majd a Magyarság és kereszténység címmel megjelent és itt, alább olvasható cikkemet, amelyben bizonyos ránk nézve súlyos következményekkel járó dolgokra hívtam fel a figyelmet. Egyik cikk sem sértett senkit, nem irányult senki ellen, csak keresztény hangvételű volt…

A társadalom vaksága és szellemi leépülése okán belekerül ebbe a sátáni spirálba, ott érzi jól magát, hiszen amint fellép az online térbe, nem érzi magát egyedül, beszélget – ha csak írásban is –, és elhiszi magáról a leghülyébb ember is, hogy a posztjait azért kedvelik, mert ő valóban nagyon-nagyon okos. Tehát, a fb valójában nem más, mint egy önkéntes lehallgató rendszer, a világot behálózó ötödik hadoszlop, amely a nyugati aberráció teljes térhódítását készíti elő Magyarországon is…

Ez is érdekelheti:  Így hazudik az olasz antifa Strasbourgból: Orbán Magyarországán az alapvető jogaimat sem biztosították

Lehetne tenni ez ellen, de a kormányok kényszerűen vagy meggondoltan kollaboránsokká váltak.

Vannak törvények, amelyek tiltják a magyar-, és keresztényellenességet (bár nincs e két esetben az a szigorú zéró tolerancia, amely a zsidókat megilleti). A törvényt azonban nem tarja be senki, hiszen a hazai ellenzék, azaz a magyarellenes tömörülések, az amerikai nagykövet és a facebook minden megtorlás, büntetés, figyelmeztetés nélkül azt tehet, amit akar. A hazaárulás hallatán a magyar jog csak lesüti a szemét, mintha nem hallotta volna, s ugyanez történik, amikor a facebook személyeket, szervezeteket, pártokat, újságokat büntet, keresztény és nemzeti érzületet kifejező posztok miatt. Tehát, az állam maga is csendestárs, bűnös ebben a facebook-anarchiában, amelyet csak súlyos büntetésekkel vagy kitiltással lehetne féken tartani. Erre viszont nincs akarat, mert sem a jog, sem civilszervezetek, sem a hivatalos politika, de még az egyházak sem annyira bátrak, hogy megvédjék az efféle támadásoktól az országot, a társadalmat, a kereszténységet, a lakosságot. Mindenki hagyja és tűri ezeket a támadásokat, ezt a gyűlöletkultuszt, ami megegyezik a haza és nemzetárulással, mert a facebook büntetlensége és az ellenzék magatartása Magyarország bukásához, erkölcsi és gyakorlati megsemmisüléséhez vezet!

Ha tettekre fordítjuk a mostani facebook-anarchiát, akkor az börtönt, kivégzést, megsemmisítést jelent, egy esetleges hatalomszerzésük esetén. Ezért pedig, a jog, a kormányok, a keresztény egyházak vezetői és a civil szervezetek a felelősek, mert akkor, amikor még lehetne ezen változtatni, nem tesznek semmit. Magyarán ez a magatartás a kollaborálással, így a bűnrészességgel, a bűnpártolással is megegyezik. És bár nem tűnik problémának ez a helyzet, mégis a legnagyobb veszélyt jelenti a társadalomra és a megmaradásra… Jó lenne, ha felfognák végre a felelős magyar hivatalnokok, egyházi vezetők, hogy a nemtörődömségükkel a magyarság és a kereszténység jövőjével szórakoznak!

Nemzeti NaplóNemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kiemelt kép: REUTERS/Dado Ruvic 

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük