KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Soroséknak nem tetszik Tucker Carlson Magyarországról szóló filmje

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mélyen nyugtalanító azt látni, hogy a Fox támogatja Kína és Oroszország legközelebbi térségbeli szövetségesét, és szócsőként szolgál az Amerika-ellenes propaganda számára – közölte az amerikai Nyílt Társadalom Alapítványának alelnöke.

Pénteken hosszadalmas cikket közölt a Washington Post a Magyarországról forgatott „Magyarország vs Soros: Harc a civilizációért” dokumentumfilmről. A dokumentumfilm magyarországi premierje most vasárnap 20:30-kor lesz a HírTV-n. A cikkben a Post megszólaltatta Soros György amerikai Nyílt Társadalom Alapítványának (Open Society Foundations) alelnökét is. Laura Silber kifejtette, hogy Soros és az alapítványa „több mint harminc éve azon dolgozik, hogy támogassa az élénk és befogadó demokráciákat, amelyeknek a kormányai elszámoltathatók azon emberek által, akiket szolgálnak. Úgy tűnik, hogy Mr. Carlson ezzel szemben jobban szereti a tekintélyelvű uralmat, a média és a bíróságok állami kézbe vételét, a haverok korrupcióját és az elcsalt választásokat.”

Silber hozzátette:
„MÉLYEN NYUGTALANÍTÓ AZT LÁTNI, HOGY A FOX TÁMOGATJA KÍNA ÉS OROSZORSZÁG LEGKÖZELEBBI TÉRSÉGBELI SZÖVETSÉGESÉT, ÉS SZÓCSŐKÉNT SZOLGÁL AZ AMERIKA-ELLENES PROPAGANDA SZÁMÁRA”.

Tucker Carlson új filmjéről

A Washington Post megjegyezte, hogy Carlson új filmje úgy ér véget, hogy felteszi a kérdést: „Hogyan lehet legyőzni Soros Györgyöt?”. A műsorvezető aztán meg is válaszolja a kérdést: „A válasz egyszerűnek bizonyul: 

Olyan vezetőkre van szükség, akik szeretik az országukat, akik törődnek a jövővel és az ott élő emberekkel.

Olyan vezetőkre van szükség, akik hajlandóak harcolni.”

Forrás: Mandiner

Kiemelt kép: Press Association/PA Images

Ez is érdekelheti:  Öveket becsatolni: Magyar Péter hazánkat a nyugati médiában mószeroló segítője szerint ő Johann Strauss világhírű zeneszerző ükunokája

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük