KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Sok tízmillió európai támogat benneteket” – Egy magyar hazafi a Donbászból

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Tragikus és megosztó az a helyzet, ami Ukrajnában alakult ki, miután Oroszország saját nemzetiségének védelmében úgy döntött – megelégelve az ukrán rezsimek folyamatos szerződésszegéseit és a területükön élő orosz népesség szisztematikus gyilkolását -, hogy saját nemzettársainak segítségére siet. Épeszű ember nem állíthatja, hogy az orosz vezetés nem volt türelmes és nem követett el mindent a politika keretei között, hogy elkerülje a katonai konfliktust. Aki ezt állítja, hazudik.

Már pedig sokan hazudnak. Hazudik a NATO, hazudik az Európai Unió, de hazudik az ENSZ is, amely mára egy abszolút sóhivatallá züllesztette le magát. Az Egyesült Államok a Deep State teljes uralma alatt, helytartóként működteti az Európai Unió vezető személyeit és intézményeit. Hazug propaganda-médiájuk a valóságról nem szól, de mindent elkövet az orosz nemzet elleni gyűlölet szításáért éppen úgy, ahogyan azt a magyar kormányzat és a magyar nemzet ellen is teszi.

Nagyon sokan a világon csak ebből a fajta sajtóból értesülnek hírekről, számukra más nem is létezik. A legszörnyűbb azonban az, hogy a Deep State médián felnőttek fejében már logikus kérdések sem fordulnak meg, meg sem kérdőjeleznek nyilvánvaló hazugságokat, hiszen ezek az emberek a valós történelmet sem ismerik, mert a Deep State arról is gondoskodott, hogy történelmi tudás nélkül nőjenek fel, de igényük se legyen annak megismerésére.

Úgy tűnik, ez a rendszer jól működik. Nagyon kevesen kíváncsiak ezekben az államokban a valóságra, vagy ha akadnak is olyanok, akik tételesen bizonyítva a háttérerők hazugságait, megírják a valóságot, azok ellen olyan gyilkos üldözést és ellehetetlenítést folytatnak, amelynek eredményeként a gondolkodó és az igazságot feltárni akaró újságíró egycsapásra nemkívánatos, megbélyegzett, de a bíróságokon is meghurcolt, sőt elítélt személy lesz. Tetszik vagy nem, ez a Kollektív Nyugat valósága, ahol minden – mint tudjuk – roppant „demokratikus”. Vagyis a demokrácia nevében csupán egy vélemény lehet, ami egy és oszthatatlan – a nyugatot, a polip karjaiként magába fojtó Deep State véleménye.

Ez is érdekelheti:  Magyar aggályok a NATO-val kapcsolatban

Mondjuk ki végre, a nyugat maga a diktatúra annak ellenére, vagy éppen azért, mert az ő demokráciája képviselheti csupán mind az igazságot, mind a valóságot. Köszönjük, de nem kérünk belőle. Volt már ilyenben részünk, amikor a Szovjetunió „örök és megbonthatatlan” szabadságát élveztük”. Nem kérünk belőle!

Egy dologról azonban ne feledkezzünk meg. A Szovjetunió már nem létezik és Oroszország nem a Szovjetunió. Ez akkor is így van, amikor a nagyon „demokratikus” Nyugat ezt akarja sugallni az embereknek. És a legszörnyűbb az, hogy azt sokan el is hiszik. Bele sem gondolnak abba, hogy az orosz nép talán még többet szenvedett a Szovjet uralma alatt, mint az ölelésébe került kelet-európai országok, melyeket egyébként éppen a nyugat lökött oda neki a II. világháborút követően, illetve az azt megelőző megállapodások során.

Háború zajlik Európában, egy olyan háború, melybe minél több nemzetet kíván belekényszeríteni önös érdekei miatt az a pénzügyi, háttérhatalmi és birodalmi rendszer, melyet röviden Deep State-ként szoktunk emlegetni. Elképzelni sem tudjuk ma még, milyen szörnyű világ köszöntene a nemzetállamokra, ha mindezt szótlanul és megalkuvóan hagynánk. Sokan persze legyintenek egyet és elintézik azzal, hogy mindez csupán összeesküvés-elmélet. Na, pontosan ezt szereti a Deep State. Az összeesküvés-elméleteket, mert ugye az nem a valóság, és már rá is lett sütve a bélyeg. Azonban a háború nem elmélet, nagyon is valóság és nemzetek megfosztásának szándéka önálló szabadságuktól éppen most zajlik, ott Ukrajnában.

Nem, nem vagyunk háborúpártiak. Békepártiak vagyunk. Háborúpártiak azok, akik saját nemzetük fiait küldik naponta a mészárszékre, miközben önmaguk éppen ebből a háborúból tömik ki mind jobban zsebeiket és azok, akik mindehhez fegyvereket és dollármilliárdokat adnak.

Vannak azonban emberek, akik úgy látják, tevőlegesen is tenniük kell a háborúpárti gonosz ellen. Azt mondják, én ugyan senkit sem ismerek ott, ahol a harcok dúlnak, de azt tudom, ha az erkölcsöt, a keresztény értékeket, a nemzetek önrendelkezési jogát egy nem látható hatalom el akarja taposni, akkor nekem ott kell lennem, tennem kell ellene, mert ez az erkölcstelen és aljas hatalom komolyan fenyegeti az én hazámat, az én nemzetemet és gyermekeimet is. Igen, vannak ilyen emberek.

Ez is érdekelheti:  Tesztelésre Magyarországra érkezik az első magyar KC-390 katonai szállítórepülőgép

Egy magyar fiatalember éppen így gondolkodott. Arra az elhatározásra jutott, hogy lép. Most ott van, ahol harcok dúlnak. Leírta miért szánta rá magát erre a lépésre. Szinte hihetetlen, hogy vannak ennyire bátor magyar testvéreink. Azt, hogy miért döntött úgy, hogy odautazik és segít azoknak, akik még a legalapvetőbb emberi értékeket képviselik, azt ő maga írta meg a Szent István Légiónak és portálunknak is:


Harc az európai hagyományokért, harc az európai kultúráért

Hazám, Magyarország az Európai Unió része, külső szemmel nézve egy gyarapodó, fejlődő állam, de ez csupán csak látszólag van így. A 90-es évek privatizációs időszaka, valamint a globalizált Deep State gazdasági és kulturális megszállásának eredményeként kiszolgáltatottak vagyunk saját hazánkban. 3 gyermekes keresztény, konzervatív családapaként azt látom, hogy gyermekeim egy beteg világban nőnek fel, míg az ő gyermekeik, már bele sem merek gondolni milyen erkölcsi fertőben kényszerülnek élni, ha hagyjuk! A gender ideológia, az LMBTQ lobbi és a neoliberális materialista és önző világszemlélet teljesen szétrombolja közösségeinket és egy agymosott, tudatlan masszával helyettesíti azokat. Mind külsőleg, mind belsőleg elveszítjük Európát, hiszen migránsokkal és neoliberális agymosottakkal töltik fel városainkat. Az Unió többi államában a helyzet még rosszabb…

Ez a háború nem csak az oroszokról szól! Ez arról a kulturális és ideológiai harcról szól, amelyet a nyugati pénztőke folytat minden európai fehér ember ellen! Sok magyar számára Oroszország jelenti az utolsó bástyát a normalitás pártján. Azért vagyok itt, mert én is így gondolom. Szeretnék segíteni abban, hogy magyarként, közülük valóként kimozdítsuk kényelméből azt a réteget Európában, akik az oroszok jogos önvédelme mellett állnak. Szükség van valakire, aki Nyugatiként tud példát mutatni, aki üzenhet a tömegek felé, megszólíthatja őket. Sok tízmillió európai támogat benneteket, de – tisztelet a kivételnek – egyelőre az otthoni tüntetések kivételével csak szóban. Úgy gondolom a tél előrehaladtával, a gazdasági és megélhetési problémák sokasodásával ez előbb-utóbb változni fog.

Ez is érdekelheti:  Meghívólevél -Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát

Tisztelettel, egy magyar hazafi

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük