KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sojgu: Ukrajna azt állítja, hogy több rakétát semmisít meg, mint amennyit Oroszország kilő

Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter cáfolta az ukrán katonai tisztségviselők állításait, miszerint az ország fővárosa, Kijev közelében lévő célpontok elleni éjszakai csapások során hat orosz hiperszonikus Kinzsal rakétát lőttek le.

Ukrajna rutinszerűen eltúlozza védelmének hatékonyságát, elsősorban nyilatkozatokkal „”fogja el”” a beérkező orosz lövedékeket – mondta Sojgu a RIA Novosztyinak.

„Ezt már mondtam, és megismétlem még egyszer. Nem lőttünk ki annyi ‘Kinzsált’, mint amennyit állítólag minden alkalommal lelőnek. Sőt, ezeknek az ‘ukrán elfogásoknak’ a száma – és hogy valójában ki is az ottani amerikai [légvédelmi] komplexumok embere, az még mindig nagy kérdés – háromszorosa annak, amit ténylegesen kilövünk” – jelentette ki Sojgu.

A miniszter azt is elmondta, hogy Ukrajna „mindig” tévesen azonosítja az Oroszország által használt lőszereket a médiában közzétett információkban. „

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Továbbfejlesztett MiG-31K vadászrepülőgépek a Kinzsal fegyverekkel.

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük