KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Seymour Hersh: Kelet-európai országok (Magyarország is) sürgetik Zelenszkijt, hogy vessen véget a konfliktusnak

A kelet-európai szövetségesek Lengyelország vezetésével titokban arra sürgetik Volodimir Zelenszkij ukrán elnököt, hogy vessen véget az ukrajnai konfliktusnak, akár úgy is, hogy lemond, amit az ukrán vezető nem hajlandó megtenni – közölte szerdán Seymour Hersh Pulitzer-díjas amerikai oknyomozó újságíró.

Hersh Substack-oldalán

megemlíti a Lengyelország által vezetett országok azon csoportját, amely „sürgeti Zelenszkijt, hogy találjon módot az ellenségeskedések befejezésére”. Hangsúlyozzák, hogy véget kellene vetnie a konfliktusnak,

„ha kell, akár úgy is, hogy lemond – és hagyja, hogy megkezdődhessen a nemzet újjáépítésének folyamata”.

Az oknyomozó újságíró az amerikai hírszerzés tagjai által titokban közölt információkat idézte, amelyek között Magyarország, Litvánia, Észtország és Lettország is szerepel.

„Zelenszkij a Központi Hírszerző Ügynökségen belül ismert lehallgatási és egyéb adatok szerint nem tágít, de kezdi elveszíteni szomszédai személyes támogatását”

– tette hozzá Hersh.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Sputnik News értesülései nyomán készült.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)Kiemelt kép: © AP Photo / Ukrainian Presidential Press OfficeHersh teljes cikkét IDE kattintva lehet elolvasni angol nyelven

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük