KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Sacks: egyre valószínűbb, hogy Ukrajna áll a terrortámadás mögött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egyre valószínűbbnek tűnik az a verzió, hogy Ukrajnának köze van a Moszkva melletti Crocusz City Hall elleni terrortámadáshoz – közölte David Sacks amerikai üzletember az X közösségi oldalon.

Ha Kijev valóban bűnös a tragédiában, akkor az Egyesült Államoknak el kell utasítania, hogy ne váljon cinkossá – tette hozzá az üzletember.

Az USA soha nem bocsátana meg egy ilyen terrortámadást, és az oroszok sem fognak.

írta az X-en

 

Korábban a francia Hazafiak párt vezetője, Florian Philippot követelte, hogy vizsgálják ki a Kijev és a “Crocus City Hall”-ban elkövetett terrortámadás közötti esetleges kapcsolatokat. Véleménye szerint azonban Emmanuel Macron francia államfő ezt meg fogja akadályozni.

Ez is érdekelheti:  Ukrán állampolgár vezette a péntek esti terrortámadást - nyugati szervezés áll mögötte?

Ugyanakkor az amerikai hatóságok azt állítják, hogy Ukrajnának semmi köze a koncertteremben elkövetett terrortámadáshoz. A Fehér Ház nemzetbiztonsági tanácsa sajtószolgálatának vezetője, Aidrienne Watson azt mondta, hogy a támadásért a teljes felelősséget az “Iszlám Állam” viseli. Donald Trump volt amerikai elnök korábban úgy nyilatkozott a terrorszervezetről, hogy azt maga Barack Obama hozta létre.

Orosz Hírek

Kiemelt képen: az orosz rendőrség a Crocus City Hall Moszkva koncerthelyszíne előtt, 2024. március 22. © Sputnik/Maksim Blinov

 

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük