KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Robert F. Kennedy: A félelmen keresztül lehet irányítani az embereket!

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Többszázezer ember előtt mondott beszédet Robert F. Kennedy az egykori Amerikai Elnök, John F. Kennedy unokaöccse a Szabadság Ünnepe elnevezésű tüntetéssorozat kezdő napján Berlinben, többszázezer ember előtt, majdnem hatvan évvel nagybátyja legendássá vált beszéde után. Kennedy a kialakult világjárvány politikai hátterére világít rá, mint világpolgár és gyermekvédelmi aktivista – olvasható az Apaszív Egyesület Facebook bejegyzésében.

Robert F. Kennedy szerint, mind a járványok, mind a háborúk arra alkalmasak, hogy általuk a kormányok irányíthassák a tömegeket és engedelmességre bírják őket. Szólt arról, hogy olyan “fontos” emberek, mint Bill Gates, vagy Tony Fauci előre megjósolták, eltervezték ezt a járványt és gerjesztik a félelmet. A PCR tesztek közben bizonytalanok, és azért, hogy a járvány drámaiságát fokozzák, állandóan változtatják az elhalálozások okát a halotti bizonyítványokon.

Robert F. Kennedy beszéde Berlinben:

Robert F. Kennedy beszéde Berlinben – 2020.08.29.

Robert F. Kennedy beszéde Berlinben – 2020.08.29.Többszázezer ember előtt mondott beszédet Robert F. Kennedy az egykori Amerikai Elnök, John F. Kennedy unokaöccse a Szabadság Ünnepe elnevezésű tüntetéssorozat kezdő napján Berlinben, többszázezer ember előtt, majdnem hatvan évvel nagybátyja legendássá vált beszéde után. Kennedy a kialakult világjárvány politikai hátterére világít rá, mint világpolgár és gyermekvédelmi aktivista.

Geplaatst door Apaszív Egyesület op Maandag 31 augustus 2020

Korábban írtuk:

Bill Gates egy tömeggyilkos? – Robert F. Kennedy komoly állításai

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: „Jó nép a magyar”…

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük