KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Radio Genoa: afrikai hordák támadták meg Lampedusa szigetét

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Radio Genoa mind Telegram, mind X közösségi oldalán részletezi és videókkal mutatja be azokat az áldatlan állapotokat, melyek mára Lampedusa szigetét , de egész Olaszországot jellemzik.

Mint írják, a lanpedusai helyzet teljesen kikerült minden kontroll alól. Özönlenek a migránsok, tegnap fél óra alatt 35 migránsokkal teli hajó érkezett. Egy nap alatt 100 afrikaiakkal megrakott csónak kötött ki az olasz szigeten. Igazi apokalipszisnek nevezik a történteket, aminek felelőseként a jelenlegi olasz miniszterelnököt Giorgia Melonit tartják.

Ezt írták:

Lampedusát teljesen megszállták az afrikai hordák, igazi, példátlan apokalipszis. Franciaország lezárta a határt Ventimiglia-nál, Németország azt mondta, hogy nem akar többé. Egyedül vagyunk. Most szükségállapotot kell hirdetnünk, és be kell vetnünk a hadihajókat, mert ez háború!

Az Olaszországba napi ezerszám özönlő migránsok kultúrszintjét az alábbi videóval illusztrálták, amelyen az látszik, hogy egy agysebész a tér közepén végzi el nagydolgát. Végülis a dzsungelben ez teljesen természetes:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: migránsokat szállító csónakok tömegei érkeznek Lampedusára / printscreen / Radio Genoa

 

Kérjük, támogassa adományával a Nemzeti InternetFigyelő működését. Adományát a Donate feliratú gombra kattintva küldheti el részünkre.

Köszönjük!


 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: