KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin válaszolt a meztelen felsőtestén gúnyolódó Boris Johnsonéknak: undorító látvány lenne, ha levetkőznének

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz elnök Puskint is idézett, aki szerint egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.

Putyin meztelen felsőtestén viccelődtek Boris Johnsonék  a G7 országok vezetőinek találkozóján, amikor a brit miniszterelnök megkérdezte kollégáit hogy levegyék-e zakóikat, esetleg vetkőzzenek-e még tovább – írja a Mandiner.

Meg kell mutatnunk, hogy keményebbek vagyunk, mint Putyin!” – ösztökélte kollégáit – akik nevetni kezdtek – a brit miniszterelnök.

Félmeztelen lovaglás!” – mondta erre Justin Trudeau kanadai miniszterelnök.

Na igen, a lovaglás a legjobb” – értett egyet a megfigyelőként jelenlévő Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke.

A vezetők arra utaltak, hogy az orosz elnökről sok éve jelennek meg felvételek és videók, ahogy félmeztelenül halászik, lovagol októberi – születésnapjára eső – vakációja alkalmával.

Két nap elteltével a válasz is megérkezett, nem mástól, mint az orosz elnöktől.

Nem tudom, hogyan akartak levetkőzni, derékig vagy a derék alatt, de szerintem undorító látvány lenne” – mondta Putyin, aki hozzátette azt is, hogy egyetért a néhai orosz költő, Alekszandr Puskin szavaival, aki állítólag azt mondta, egy emberben mindent harmonikusan kell fejleszteni, a lelket és a testet is.

Kiemelt kép: © Picture Alliance/DPA

Ez is érdekelheti:  Megállíthatatlan a szuverenista erők szövetsége

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük