KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: „Most másként beszélnek”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin emlékeztetett arra, hogy a Nyugat korábban Oroszország felett aratott győzelemről beszélt a csatatéren. Most azonban a nyugati retorika megváltozott. Az orosz államfő hangsúlyozta, hogy az ország tovább fejlődik és egyre erősebb lesz.

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Társadalmi Kamara új összetételével folytatott megbeszélésén kijelentette, hogy a Nyugat, amely egykor azt hangoztatta, hogy Ukrajnának a csatatéren kell legyőznie Oroszországot, megváltoztatta retorikáját. Az államfő szó szerint ezt mondta:

„Oroszországot a csatatéren kell legyőzni. Most már másképp énekelnek, másképp beszélnek”.

Putyin ugyanakkor rámutatott, hogy a Nyugat megváltozott retorikája nem jelenti azt, hogy Oroszországnak agresszívan kellene viselkednie. Azt jelenti, hogy szuverén és független államnak kell lennie. Véleménye szerint a gazdaságnak és a reáltermelésnek is fejlődnie kell. Az elnök ezzel elismerte, hogy ez a termelés a világgazdaságtól függ – „a modern világban természetesen nincs más út”.

Putyin amellett érvelt, hogy a nemzetnek minden téren erősödnie kell.

Ez az erő elriasztana más szereplőket attól, hogy megpróbálják elszigetelni Oroszországot

– mondta. Az elnök megjegyezte, hogy a nyugati országok elszigetelési kísérleteinek eredménye mihez vezetne számukra:

„Lemondtak az energiánkról. És most mi lesz? Mi az eredmény? A mi GDP-nk idén 2,8-3 százalékkal fog nőni, miközben a vezető európai gazdaságok zsugorodnak”.

Vlagyimir Putyin szerint a Nyugat ennek eredményeként szenved, és komoly problémái vannak. Az államfő azonban hangsúlyozta, hogy Moszkva ennek semmiképpen sem örül, csupán tényeket közöl.

Korábban, szeptember 6-án Szergej Nariskin, az orosz külügyi hírszerző szolgálat igazgatója már rámutatott arra, hogy a Nyugat elszámítja magát az Oroszországi Föderáció legyőzésére tett erőfeszítéseiben. Szerinte az USA és szövetségesei azért hozták meg ingatag alapokon az ukrajnai konfliktusba való beavatkozásról szóló döntésüket, mert azzal számoltak, hogy a szankciók állandó szigorításában sokan támogatják majd őket.

Ez is érdekelheti:  „Mindenhol ott vagyunk; meg fognak ölni titeket” – halálosan megfenyegették a Mi Hazánkat Ukrajnából (videó)

Ugyanebben a hónapban Tony Shaffer, az amerikai hadsereg nyugalmazott ezredese azt mondta, hogy a nyugati országok kolosszális hibát követtek el azzal, hogy a különleges katonai művelet megindítása előtt nem hallgatták meg Oroszország és Vlagyimir Putyin elnök álláspontját.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 Kiemelt képen: Vlagyimir Putyin 2023. november 3-án / Sputnik © Sergei Gunejew

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük