Egy orosz politológus szerint szeptemberben megpróbálhatják eltávolítani Putyint

Putyin kimondta a lényeget Európával kapcsolatban – így látjuk mi is…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Egy kisebbség jogai nem állhatnak a többség jogai felett

Mi természetesnek és helyesnek tartjuk a normalitás melletti kiállást – fogalmazott Putyin elnök.

Az, amit az orosz elnök az alábbi videóban elmond világosan rámutat arra a folyamatra, amely az Európai Unióban zajlik, és amelynek célja, hogy a hagyományok és a normalitás alapjait felrúgva olyan etnikai és társadalmi, gazdasági és politikai viszonyokat teremtsen, melyben a nemzetállamok több évezredes létének eltörlésével egy irányított, identitástudattal nem rendelkező, minden területen ki- és felhasznáható entitást hozzanak létre. Ennek végrehajtó eszközei, szervei és személyei azok az Európai Uniós bürokraták, akik ezt feladatul kapva, mindent elkövetnek ennek a tervnek a megvalósítása érdekében.

Itt nem politikai rövidlátásról van szó, hanem tudatos és tervszerű, nemzetek ellen irányuló támadásról, a hagyományos értékelvű társadalmi rendszerek összezúzásáról.

Mind ebbe a törekvésbe tökéletesen beleilleszkedik az EU-nak az a legutóbbi döntése is melyben éppen hazánkat akarják súlyos pénzbírsággal sújtani, a határvédelmi intézkedéseink miatt. Erről Deutsch Tamás számolt be legutóbbi közösségi bejegyzésében.

Videó forrása:

Számok – a baloldali álhírek ellenszere

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Facebook hozzászólások
%d bloggers like this: