KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Putyin: a Nyugat lerombolja a hagyományos értékeket, amelyek az embert emberré teszik (teljes beszéd, magyar felirattal)

Minden felsőbbrendűségi ideológia visszataszító, halálos és bűnös – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden a Vörös téren tartott győzelem napi díszszemlén.

“Úgy gondoljuk, hogy minden felsőbbrendűségi ideológia eleve visszataszító, halálos és bűnös” – mondta.

Putyin ugyanakkor hozzátette, hogy a nyugati elitek “még mindig a kizárólagosságukról beszélnek, egymás ellen uszítják az embereket és megosztják a társadalmakat, véres konfliktusokat és puccsokat provokálnak, gyűlöletet, ruszofóbiát, agresszív nacionalizmust szítanak, lerombolják azokat a családi, hagyományos értékeket, amelyek az embert emberré teszik”.

Mindezt azért teszik, mondta, hogy “továbbra is diktáljanak, ráerőltessék akaratukat, jogaikat és szabályaikat a népekre – lényegében a rablás, az erőszak és az elnyomás rendszerét”.

“ÚGY TŰNIK, ELFELEJTETTÉK, HOGY MIRE VEZETETT A NÁCIK ŐRÜLT VILÁGURALMI TÖREKVÉSE” – TETTE HOZZÁ AZ ELNÖK.

“Elfelejtették, kik győzték le ezt a szörnyű, totális gonoszt, kik álltak falként a hazájukért, és kik nem kímélték életüket Európa népeinek felszabadításáért” – mondta.

Orosz Hírek

A Russia Today angol nyelvű közvetítése a győzelem napi ünnepségről:

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük