Provokáció lehetett a Capitolium „ostroma”

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Miközben a világon számos ország vezetője a republikánusokat és magát Donald Trumpot teszik felelőssé a szerdai történésekért, nagy valószínűséggel kijelenthetjük, hogy a háttérben megszervezett akcióról lehetett szó.

Kinek volt az érdeke, és ki húzhatott politikai hasznot abból, ami a Capitóliumnál történt?Donald Trump valószínűleg nem.

A megszervezett akciót az alábbi videó is bizonyítja, melyen jól látható, hogy a Capitóliumot védő biztonságiak megnyitják a kordonokat a „tüntetők” előtt és beengedik őket.

Mára már az is bizonyossá vált, hogy az Egyesült Államokban működő háttérhatalmi erők olyan maffiahálózatot működtetnek, melynek csápjai az egész földgolyót lefedik. Ha csak abból indulunk ki, hogy Trump elnökségének teljes időszakában a média  – ami mára az első számú hatalmi ággá nőtte ki magát – szinte kivétel nélkül azzal volt elfoglalva, hogy megakadályozza, megbélyegezze az elnök közvetlen információinak, bejegyzéseinek továbbítását és éreztesse hatalmi fölényét az Egyesült Államok vezetőjével szemben, akkor azt kell megállapítanunk, hogy Trump hibázott. Hibázott, mert nem teremtette meg a saját médiáját. Egyfajta párhuzam érezhető az első Orbán-kormány négy éve alatt a média magatartása és Trump négy esztendeje alatt az amerikai média magatartása között. Természetesen a média technikai lehetőségeit itt most helyezzük el az időben a megfelelő technikai lehetőségek közé.

Ez a média pedig a tudatszennyezés médiája, mely a deep state kezében olyan erő, amit minden erejével ki fog használni, hogy maximalizálja a profitot és ennek a csoportnak a kezében koncentrálja az uralmat az egész világ fölött.

Európát jól láthatóan mára szinte teljesen maga alá gyűrte, Lengyelország és Magyarország még ellenáll, de ennek a két országnak is fel kell készülnie arra, hogy olyan eszközökkel akarják majd a háttérerők maguk alá gyűrni, amely ellen nagyon nehéz lesz harcolni.

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük