KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Politico: Uniós csúcs – három kiegészítéssel győzték meg Orbán Viktort

A Politico szerint az európai vezetőknek három kiegészítéssel sikerült meggyőzniük a magyar miniszterelnököt. A kompromisszum értelmében az Európai Bizottság évente jelentést készít majd a segélycsomag végrehajtásáról, a vezetők szintjén vita lesz a csomag végrehajtásáról, és ha szükséges, két év múlva az Európai Tanács fel fogja kérni a Bizottságot, hogy tegyen javaslatot a költségvetés felülvizsgálatára.

Az uniós vezetők a korábbi, 2020. decemberi következtetésekre utaló sorral egészítették ki a dokumentumot, amely garantálja, hogy a magyarországi jogállamiság értékelésének módja az Európai Bizottság által tisztességes és objektív módon történik.

Magyarország célja, az uniós források ellenőrizhetőségének biztosítása tehát teljesült, és a kormány ígéretet kapott arra is, hogy tisztességes eljárás keretében döntenek a további uniós források folyósításáról – számolt be a Magyar Hírlap.

Ez is érdekelheti:  Breaking: Megegyeztek Ukrajna támogatásáról az EU csúcson

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök egyeztet 2024. február 1-én Macronnal, Melonival, Scholzal von der Leyennel és Charles Michellel / Fotó: Orbán Viktor Facebook oldala

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Politico: Uniós csúcs – három kiegészítéssel győzték meg Orbán Viktort

  1. FÖNOK! EZ MINDEN CSAK NEM GYÖZELEM.,PERSZE A TV BEN ISMÉTELGETVE HANGOZTATJÁK GYÖZELEMKÉNT.MINT AHOGY A TORTÉNELEMBEN ELVESZTETT CSATÁKAT IS FEL LEHET FOGNI ,MINT TAKTIKAI VISSAVONULÁST.VALÓSZINÜLEG EZÉRT ÜNNEPELÜNK ,IGY KÖNNYEBB.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük