KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Peszkov: az Egyesült Államok áll a Kreml elleni ukrán támadás mögött

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Egyesült Államok áll a Kreml elleni ukrán támadás mögött – közölte Dmitrij Peszkov orosz elnök szóvivője.

“A PRÓBÁLKOZÁSOK ENNEK TAGADÁSÁRA MIND KIJEVBEN, MIND WASHINGTONBAN – TERMÉSZETESEN ABSZOLÚT NEVETSÉGESEK. NAGYON JÓL TUDJUK, HOGY AZ ILYEN AKCIÓKRÓL ÉS AZ ILYEN TERRORTÁMADÁSOKRÓL NEM KIJEVBEN, HANEM PONTOSAN WASHINGTONBAN DÖNTENEK. ÉS KIJEV MINDIG AZT TESZI, AMIT MONDANAK NEKI” – MONDTA.

Peszkov hozzátette, Moszkva tudja, hogy “gyakran még magukat a célpontokat sem Kijev határozza meg, hanem Washington. Az USA aztán célpontot ad az ukrán hadseregnek egy támadáshoz, és azt követeli, hogy az ukrán fegyveres erők hajtsák végre a támadást.

“Nem minden alkalommal kap Kijev jogot arra is, hogy megválassza az eszközöket. Ezt is gyakran az óceán túloldaláról diktálják neki”

– hangsúlyozta.

Szerdán az elnöki adminisztráció közölte, hogy Ukrajna két dróncsapást próbált indítani Vlagyimir Putyin Kreml-rezidenciája ellen. A hadseregnek és a különleges szolgálatoknak elektronikai hadviselési rendszerekkel sikerült hatástalanítani őket. Az államfő nem sérült meg a támadási kísérletben, munkarendje nem változott.

A Kreml terrorcselekménynek és merényletnek bélyegezte az elnök rezidenciája elleni támadást. Hangsúlyozták, hogy Moszkva fenntartja magának a jogot, hogy megtorolja azt, ahol és amikor jónak látja.

Orosz Hírek

Kiemelt képen:  Dmitrij Peszkov / Wiki Commons

Kapcsolódó:

Kreml: Oroszország megtorolja a Putyin rezidenciája elleni támadást – videó a dróntámadásról

Ez is érdekelheti:  A mi vérünkkel fizetne az ukrán győzelemért Soros György

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük