KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Pakisztán terroristákra mért légicsapásokat Irán területén

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pakisztán légicsapások sorozatát indította ” terroristák rejtekhelyei” ellen Dél-Iránban. A „precíziós” művelet során több harcost semlegesítettek.

„Ma reggel Pakisztán egy sor rendkívül összehangolt és célzott precíziós katonai csapást hajtott végre az iráni Szisztán-o-Balocsisztán tartományban lévő terrorista rejtekhelyek ellen. A hírszerzésen alapuló művelet – kódnevén ‘Marg Bar Sarmachar’ – során számos terroristát megöltek” – áll a minisztérium közleményében.

Iráni tisztviselők a helyi média információi alapján arról adtak tájékoztatást, hogy a Szisztán-o-Balocsisztán tartományban történt robbanásokban hét nem iráni állampolgár, köztük három nő és négy gyermek vesztette életét. Teherán „azonnali magyarázatot” követelt Pakisztántól a támadásokkal kapcsolatban – jelentette az iráni Press TV.

Az iszlámábádi külügyminisztérium csütörtök reggel megerősítette a katonai akciót, sikeresnek nyilvánítva a küldetést, ugyanakkor ígéretet tett arra, hogy „minden szükséges lépést megtesz a lakosság biztonságának megőrzése érdekében”.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: A pakisztáni légierő Lockheed Martin F-16B gépe felszáll a törökországi Konya légibázisról. © Getty Images

Ez is érdekelheti:  2 millió (guruló) dollárnyi "mikroadománnyal" lehetett beugrani Korányiék adományozóinak "panteonjába"

Ajánlott cikkek:

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük