KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Ötéves kisfiút gyilkolt egy afroamerikai férfi

Az eset alig egy hete történt, amikor a húszas éveinek közepe táján járó afroamerikai férfi, egy bizonyos Darius Sessoms agyonlőtte szomszédja kisfiát. Az eset az észak-karolinai Wilson városban történt. Hogy a kegyetlen bűncselekményt miért követte el Sessoms, egyelőre nem tudni.

Az ötéves Cannon Hinnant az utcán biciklizett, amikor a szomszédban élő férfi lelőtte. Az apja meghallotta a lövést, kirohant a lakásból, de segíteni már nem tudott a kisfián, aki röviddel kórházba szállítása után életét vesztette.

Az Egyesült Államokban mélységes felháborodást keltett az eset elsősorban a konzervatív gondolkodók körében, és nagyon jól mutatja az ott uralkodó helyzetet, hogy a mainstream média ugyan megemlítette az esetet, de az elkövető bőrszínéről már mélyen hallgatott. Ez alól csak a Fox News kivétel.

A konzervatívok a Twitteren kampányt is indítottak, hogy felhívják a figyelmet arra, azért hallgatják el a liberális médiumok az elkövető származásának tényét, hogy az esetet még véletlenül se lehessen összekapcsolni a George Floyd meggyilkolása óta jelentkező szélsőséges fekete „mozgalmi” tevékenységekkel.

 

 

Forrás: MNO, Twitter, Fox News

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor miniszterelnök eurázsiai útjai és a nemzetközi reakciók

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük