KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Összeszedték a migránsokat a szerb hatóságok Horgosnál

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Újabb részleteket közölt a horgosi migránsdrámával kapcsolatban a falu tanácselnöke a közösségi oldalán – számol be a Magyar Nemzet.

Sors Róbert legfrissebb információi szerint a szerb csendőrség egységei elfogták az illegális bevándorlókat, és jelenleg folyamatban van az elszállításuk a település környékéről. Sors Róbertet Magyarkanizsa község alpolgármestere, Nebojsa Rakics tájékoztatta a fejleményekről. Sors kiemelte: az illegális bevándorlók egy részét buszokkal, másokat egyéb járművekkel szállítanak el.

https://www.facebook.com/robert.sors/posts/6803383899745481?ref=embed_post

Az alpolgármester, Rakics Nebojsa értesített, hogy a migránsokat elfogták a csendőrség egységei, és folyamatban van az elszállításuk. Van, akit buszokkal, van, akit más eszközzel szállítanak. A buszok készen állnak az indulásra!

A szerb Telegraf napilap beszámolója is megerősítette, hogy a rendőrök szinte megszállták Horgos külterületét. Mint írják, a kora reggeli órákban a helyiek rendőrautók szirénáját hallották, és látták a gyilkosság helyszíne felé tartó mentőket.

A teljes cikk a Magyar Nemzet oldalán olvasható.

Ez is érdekelheti:  Halász Géza – Téglásy Imre: „A halál és élet harcba szállt” (húsvéti szekvencia)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük