KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Összehangolt támadás indult Orbán Viktor ellen

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Elkezdődött…

Felhévizy Félix hírlapíró sok-sok választási kampányt élt már meg életében. A tapasztalata az volt, hogy a baloldal sosem finomkodott, míg a jobboldal mindig megpróbált úriemberként viselkedni.

Még sok idő van hátra a megméretésig, de annyi már most bizonyosan látszik, hogy a 2022-es kampány lesz a legkeményebb és legalpáribb mind közül. Túl fog tenni a 2002-es, Ron Werber vezényelte, gyomorforgató választási hadjáraton is. Egyrészt azóta még mélyebbre süllyedt a baloldal morálisan és gyakorlatilag is, másrészt pedig ennyi ellenzékben töltött év után most már úgy vannak vele, hogy semmi sem számít.

Rátaláltak régi-új gyűlölet-karmesterükre, Gyurcsány Ferencre, akinek nem számít az erkölcs, nincsenek nála szabályok, nincsenek mércék, nincsenek értékek. Egy dolog a fontos, hogy ne Orbán Viktornak hívják a miniszterelnököt. Ezért mindent és még annál is többet bevetnek már most, jóval a választási kampány előtt. Összehangolt támadást indítottak Orbán Viktor személye ellen. Igaz, hogy a miniszterelnök eddig is kapott hideget, meleget, de így, mint most, azért ritkán szálltak bele.

Karácsony Gergely a The Economist című lapban a következőket mondta, amikor arról kérdezték, hogy mi a különbség közte és Orbán Viktor között: „Ő alacsony és kövér, én magas és vékony vagyok.”

Felháborító!

De ennyi nem volt elég, Bősz Anett a Népszava hasábjain szintén a miniszterelnök külső tulajdonságaival volt elfoglalva: „Miközben a miniszterelnök katonás rendről papol, közben újra és újra elárulja, hogy még a saját életében sincs rend. A kínosan egészségtelen étrend, a látványosan mozgásszegény életmód, az igénytelenül szabott öltönyök, a maszkhasználat hiánya és a megkötetlen nyakkendő az Európa-csúcson, mind elárulják a valóságot. Orbán Viktor igénytelen és fegyelmezetlen, nem törődik sem a szabályokkal, sem a közösséggel, amelynek része.”

Nézzük csak, milyen jelzőket hordtak ezek össze: alacsony, kövér, egészségtelenül táplálkozik, mozgásszegény életmódot folytat, igénytelen és még fegyelmezetlen is.

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt: Szembeszállni a sátánnal

Túl azon, hogy bárkit a külseje miatt támadni undorító és visszataszító dolog, azt azért jó, ha tudjuk, nincsenek véletlen egybeesések. Ez egy tudatosan megkomponált, összehangolt támadás Orbán Viktor ellen. Ráadásul a szereplők kiválasztása sem volt a vak véletlen műve. Mind Karácsony, mind pedig Bősz a csendesebb, visszafogottabb stílust képviselték eddig az ellenzéken belül. Pont ezért esett rájuk a választás. Azt nem nehéz kitalálni, kinek az agyából pattant ki ez az ötlet, hogy megpróbálják Orbánt a külsejével támadni, azt azonban nem értem, hogy mit remélnek ettől az alpári módszertől. Mert ez minden, csak nem szimpatikus. Felhévizy több baloldali ismerőse is jelezte, hogy ez a stílus nagyon nagy hiba volt az ellenzéktől.

Közben arra gondolt a hírlapíró a második tányér pacalpörköltje fölött elmélázva, ha ezt is megeszi, nem fog majd tetszeni Bősz Anettnak. Végül is mindegy, mert Karácsonynál úgyis jóval alacsonyabb. De nem szomorkodott egy pillanatig sem, hiszen úgy tartja a mondás: jóból és szépből csak kicsit adnak. Úgyhogy jóízűen kanalazni kezdett.

Felhévizy Félix

Magyar Nemzet / Flag Magazin

A spanyol parlamentben mondtak köszönetet Orbán Viktornak és Mateusz Morawieckinek (videó) 📺

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Összehangolt támadás indult Orbán Viktor ellen

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük