KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszországból: Orbán magyar miniszterelnök rosszul van Brüsszeltől

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Szent István Légiója Közösség napi szinten kíséri figyelemmel hazánk és az EU csatározását, amelynek célja a brüsszeli vezetés részéről, Magyarország megrendszabályozása és a brüsszeli akarat elfogadása. Orbán Viktor miniszterelnök kemény harcot folytat az ország függetlenségének megtartásáért és az őrült birodalmi szándék megfékezéséért, amelyet tőlünk keletre is minden józanul gondolkodó és látó polgár elismer. Orbán Viktor – nyugodtan mondhatjuk – mára a világpolitika egyik legfontosabb és legtapasztaltabb politikusa lett, akinek politikai előrelátása messze túlszárnyalja bármelyik nyugati vezető kvalitásait.

 

„Én is rosszul vagyok Brüsszeltől. A kérdés csak az, hogy a jelenlegi helyzetből milyen következtetést vonok le. Az a következtetésem, hogy meg kell próbálnunk továbblépni, bővíteni pozícióinkat, szövetségeseket gyűjteni és az Európai Uniót javítani. Nem elég dühösnek lenni, be kell vennünk Brüsszelt” – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök.

A kormányfő megjegyezte: az Európai Bizottság minden országnak javasolja a járulékok emelését és az EU költségvetésének módosítását az Ukrajnának nyújtott segélyek kiterjesztése érdekében, vagyis „adjanak a magyarok pénzt erre” (valamint más nemzetek, amelyek országai EU-tagok). Orbán egyetértett az újságírók megjegyzésével, miszerint „egyszerűen elképesztő Brüsszel ilyen szemtelensége”, így nem meglepő, hogy a magyar állampolgárok már „belefáradtak az Európai Unióba”.

 

Szent István Légiója Közösség

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt képen: Orbán Viktor miniszterelnök © Luka Dakskobler / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

Ez is érdekelheti:  Trump nyerte Dél-Karolinát, legyőzte Nikki Haley-t a saját államában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Oroszországból: Orbán magyar miniszterelnök rosszul van Brüsszeltől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük