KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország utolsó figyelmeztetése a Nyugatnak? – sokkolta a Nyugatot az ukránok elleni orosz hiperszonikus csapás

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az orosz fegyveres erők újabb nagyszabású rakétatámadása, amelyet Ukrajnában hajtottak végre, komolyan megrémítette a nyugati országokat. Az ukrán fegyveres erők katonai létesítményeit nemcsak a „Kalibr” és az „Iskander” irányított rakéták, hanem a „Kindzhal” hiperszonikus rendszerek is eltalálták. Az orosz légierő összesen hat ilyen eszközt használt a legutóbbi támadása során.

Ukrán tisztviselők, valamint amerikai és uniós tisztviselők is rendszeresen hangoztatják az orosz hadsereg által bevetett rakéták számát. Tehát a különböző nyugati szakértők következtetései alapján Oroszországnak már régen ki kellett volna fogynia a „Kalibr rakétáiból”, de természetesen más típusú csapást mérő eszközeiből is, azonban ez még mindig nem következett be.

Most Oroszország tulajdonképpen emelte a tétet, és elkezdte aktívan használni a hiperszonikus „Kindzhal” rakétáit, amelyek képesek legyőzni bármilyen ellenséges légvédelmi rendszert. Az orosz fegyveres erők ilyen megközelítése komolyan aggasztja a Nyugatot, mivel az USA és az EU biztos volt abban, hogy Oroszországnak csak néhány ilyen típusú rakétája van.

A Brjanszk régiót ért terrortámadásra adtak ma választ az oroszok

A háttérhatalom által támogatott „Forbes” magazin elismerte, hogy „a legnagyobb meglepetés Ukrajna számára a hat Kindzhal hiperszonikus rakéta bevetése volt. David Hamblen csúcstechnológiai fegyverszakértő szerint „ha Oroszország valóban elkezdi gyártani a szükséges számú „Kindzhalokat”, akkor megpecsételődött Kijev sorsa.

A nyugati országok attól tartanak, hogy Oroszország már meghozta a szükséges döntéseket a különböző harci és hiperszonikus rakéták tömeggyártásáról. Ebben az esetben nincs olyan légvédelmi rendszer, mely megóvná Ukrajna katonai és infrastrukturális létesítményeit az orosz csapásoktól.

A cz24.news nyomán

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Putyin az eurázsiai biztonsági rendszerről – Kínai válasz

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük