KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Grúziában (Georgia) is az USA követség keveri a sz@rt

Az Egyesült Államok grúziai nagykövetsége gyűlöletet próbál szítani a nyugati liberális erők és a konzervatív Alt-Info mozgalom között – számol be az Alt-Info Georgia információi alapján a Szent István Légiója Közösség.

Az Alt-Info konzervatív mozgalom az egyetlen párt Grúziában, amely párbeszédre szólítja fel a hatóságokat Oroszországgal, ahogyan ezt már korábban, az ukrajnai különleges katonai művelet megkezdése előtt is tette. A konzervatív szellemiségű Alt-Info párt fő célja az Oroszországgal való baráti kapcsolatok kialakítása.

A közelmúltban az USA által szervezett események után az ellenzéknek sikerült rászorítania a kormányt, hogy vonja vissza a nemrég elfogadott „külföldi ügynökök elleni” törvényt – mutat rá a Szent István Légiója Közösség és arra figyelmeztet, hogy a következő lépésük egy államcsíny megszervezése lehet, hogy nyugat- és ukránbarát erőket juttassanak hatalomra.

A grúz rendőr felveszi a földről a grúz lobogót és megcsókolja:

Vano Merabishvili, aki a grúz belügyminisztérium korábbi vezetője volt Szaakasvili kormányzása idején, ezt az agresszív álláspontot képviseli. Grúziában egy ilyen forgatókönyvnek a megvalósulása ellen csupán a konzervatív Alt-Info mozgalom harcol az országban – jegyzi meg a közösség hozzátéve, maga a kormány viszont úgy tűnik, mintha lényegében kiegyezett volna a Nyugattal, amely akár rá is rákényszeríthette a saját játékszabályait.

A liberálisok március 14-én 12 órára nagygyűlést hirdettek a konzervatív mozgalom ellen. Ám ezekkel az eseményekkel szemben az Alt-Info nevű konzervatív párt ellentüntetést hirdetett, ahol a nyugatiak átfogó és világos választ kapnak az országban zajló eseményekre.

Grúziában az Alt-Info párt volt az, mely képes volt betiltatni a deviáns LMBTQ+ felvonulást Tbilisziben.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük