TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország exportkorlátozásokat vezet be, Biden pedig bejelentette a legújabb lépéseket Oroszországgal szemben

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Vlagyimir Putyin elnök kedden aláírta azt a rendeletet, amely az amerikai és európai szanckiókra válaszul megtiltja bizonyos termékek és nyersanyagok kivitelét az országból 2022 év végéig.

A rendelet nem részletezi, mely termékekre illetve nyersanyagokra vonatkozik a tiltás. Az orosz elnöki hivatal közleménye szerint erről a kormány a következő 48 órában dönt, ahogy arról is, hogy mely országokra vonatkozik az exportkorlátozás.

Moszkva hétfőn nyilvánosságra hozott egy listát az Oroszországgal szemben „barátságtalan országokról”. Ezen többek között Magyarország is rajta van. Az orosz miniszterelnök-helyettes, Alekszandr Novak hétfőn kijelentette: a moszkvai kormánynak „minden joga” megvan arra, hogy korlátozza az európai gázszállításokat.

Közben Alekszander Novak orosz miniszterelnök-helyettes azzal fenyegette meg a világot, hogy rövid időn belül akár 300 dollár is lehet az olaj világpiaci ára, ezzel reagálva arra az USA kezdeményezésre, hogy az olajexportot is bojkottálja a világ.

Biden be is jelentette az USA legfrissebb bojkottját Oroszországgal szemben, mely szerint embargóval sújtja az Oroszországból származó fosszilis energiahordozók (a kőolaj, a cseppfolyós földgáz, illetve a szén) importját.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  KMKF: Fokozódó aggodalom a kárpátaljai magyarságért

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük