KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Oroszország és Németország titkos tárgyalásokat folytathat Ukrajnáról

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Peter Rough, a Hudson Intézet vezető munkatársa a Foreign Policy magazinban megjelent cikkben annak a véleményének ad hangot, hogy Berlin és Moszkva között titkos tárgyalások zajlanak.

Rough szerint Németország nem akarja „megalázni” Oroszországot, ezért vette meglehetősen lazára az Ukrajnának nyújtott segítséget. tény továbbá az is, hogy Berlint mind jobban elárasztják az Oroszországgal folytatott titkos tárgyalásokról szóló pletykák, ami arra utalhat, hogy valami nagyon is zajlik a háttérben, továbbá az is, hogy Olaf Scholz német kancellár osztja Emmanuel Macron francia elnök álláspontját a a háború diplomáciai úton történő megoldásával kapcsolatban. Igaz ugyan – tette hozzá – , hogy Scholz odáig nem ment el, mint Macron, aki azt javasolta, hogy Ukrajna adjon fel területek a megegyezés érdekében.

Rough felhívta még a figyelmet arra is, hogy mind jobban eljelentéktelenedik Németország Ukrajnának nyújtott katonai támogatása, miközben azt hallani, hogy a német kancellár korábbi igéretével ellentétben még sem szándékozik német egységekkel erősíteni Litvániában a NATO keleti szélét, hogy ezzel erősítsék a szövetsége erejét egy orosz támadás esetén.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Ez is érdekelheti:  Meghívólevél -Jóváhagyta az Európai Parlament az EU új migrációs és menekültügyi paktumát

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük