KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz külügy a szankciókról: A nyugati szankciók nem tudták megfojtani az orosz gazdaságot

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A nyugati szankciók nem tudták megfojtani az orosz gazdaságot – mondta Dmitrij Biricsevszkij, az orosz külügyminisztérium gazdasági együttműködési osztályának igazgatója a Rosszija 24 tévécsatorna adásában.

Megjegyezte, a vállalkozóknak sikerül megtalálniuk a kiutat a jelenlegi helyzetből, és folytatni a kereskedelmet a külföldi partnerekkel. A diplomata emlékeztetett Oroszország sikeres együttműködésére is Latin-Amerika, a Közel-Kelet és Észak-Afrika államaival.

Mindig van kiút a helyzetből, bármennyire is azt gondolják nyugati partnereink, hogy ezzel megfojtják az orosz gazdaságot, vagy korlátozzák kapcsolatainkat azokkal, akik együttműködni akarnak velünk mondta Biricsevszkij

Biricsevszkij világossá tette azt is, hogy a vállalkozások képviselői egyebek mellett új logisztikai cégekkel kötnek szerződéseket, találnak olyan biztosítókat, akik készek az orosz rakományok biztosítására, és ennek eredményeként az áru biztonságban ér célba.

Korábban arról szóltak a beszámolók, hogy egyes EU-országok az Oroszország és Törökország közötti kölcsönös kereskedelem növekedése miatt aggódva kértek magyarázatot kértek Törökországtól az Oroszországgal folytatott kereskedelem növekedésével kapcsolatban, mivel az Orosz Föderációba irányuló török ​​export volumene májustól júliusig 2,04 milliárd dollárra nőtt, ami 642 millió dollárral volt több, mint 2021 azonos időszakában. Júliusban az orosz export volumene 75%-kal haladta meg az egy évvel korábbit, és elérte a 730 millió dollárt.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: