A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orosz energetikai szakértő reagálása Kijev hőbörgésére

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Pravoszudov energetikai szakértő reagált a Magyarország és Oroszország közötti gázszállítási szerződéssel kapcsolatos kijevi állásfoglalásra

Szergej Pravoszudov, a Nemzeti Energetikai Intézet igazgatója, az RT tévécsatornával folytatott beszélgetése során kommentálta az ukrán külügyminisztériumnak azt a nyilatkozatát, miszerint Kijevben csodálkozva és csalódással fogadták Magyarországnak azt a döntését, hogy a „Gazprommal” hosszú távra szóló, Ukrajna megkerülésével történő földgázszállítási szerződést írnak alá.

„De hiszen tudták, hogy megvalósult a «Török Áramlat» projekt, hogy a balkáni országok területén épült a folytatása. És most az is elkészült” – mondta a szakértő.

Elmondása szerint Magyarország soha nem is titkolta, hogy kerülő útvonalon szeretné vásárolni az orosz földgázt.

„Mi mindezt már évek óta tudjuk – az ukrán tisztségviselők számára azonban ez valami különleges újdonság. Ők nap, mint nap megtudnak valami, számukra érdekeset. Furcsa mindezt látni” – foglalta össze Pravoszudov.

NewsFront

A NewsFront megjegyzései:

(1)  Kijev – miközben maga is mószerol – egyben nagyszerű ellenzékünknek is útmutatást ad: mivel kell mószerolniuk hazánkat Brüsszelben, a nyugati fővárosokban. ELLENSÉGEINK tehát kölcsönösen okítják egymást.

Elgondolkodik-e a liberálfasizmus hazai ötödik hadoszlopa azon, hogy RÁGALMAIKKAL EGY GYÉKÉNYEN ÁRULNAK A PUCCSISTA NACIONÁL-FASIZMUSSAL, A TÖMEGGYILKOS NÁCI HÓHÉROKKAL? Elgondolkodhatnának azon, hogy a fasizmus csakugyan Budapesten van-e – és nem inkább Kijevben. Hol lőnek ágyúkkal, akna- és gránátvetőkkel, drónokról békés városokra, otthonokra dobált robbanószerkezetekkel: Magyarországon, „Orbán fasiszta diktatúrájában” – vagy pedig kebelbeli jóbarátaik teszik-e ezt a mi hajdani Borsodunkra emlékeztető Donyec-medencében?

(2)  Hogy Ukrajna hazánkat mószerolja, azt eddig is tudtuk. Ám ezzel most már maguk rántják le a leplet – önmagukról.

Aki még mindig nem tudja, hogy a hazánk és Brüsszel közötti kapcsolatokban „mi újság”, az most majd megtanulja. Nevezetesen, hogy Brüsszelt a kárpátaljai magyarok emberi jogai nem érdeklik – de villámokat szór majd, ha valaki belekavar a geopolitikai ármánykodásukba.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: