KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Orbánt és Káslert is akasztaná az óbudai főkertész – persze feltörték a fiókját…

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!
Kerényi-Nagy Viktor, Óbuda főkertésze egy végtelenül gyűlölködő posztot helyezett ki saját közösségi oldalára, amelyet Bús Balázs, a kerület korábbi fideszes polgármestere fedezett fel és osztott meg közösségi oldalán, felhívva a figyelmet a gyűlöletkeltő bejegyzésre.

Bús Balázs ezt írta:

Egészen elképesztő, hogy az óbudai önkormányzat zöld és környezetvédelemért felelős munkatársa ilyen gyalázatos módon uszíthat. Halmai Róbert, az önkormányzati Esernyős Kft. vezetőjének és a Momentum kultúrpolitikusának pedig tetszik az akasztási elképzelés és lájkolta a bejegyzést.

Persze a bejegyzés már azóta eltűnt, lekerült az oldalról, sőt Kerényi már előremenekül, hiszen bejelentette, hogy feltörték a közösségi fiókját, meg amúgyis, ő már réges-régen visszavonult a politikától. Tegyük hozzá, hát persze…

Közben Bús Balázs bejelentette, hogy az óbudai főkertész bejegyzése miatt feljelentést tett a mai napon a III. kerületi Rendőrkapitányságon, mert az véleménye szerint maximálisan kimeríti a közösség elleni uszítás tényállását.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF) 

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: