KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Lázár János nem vitázik Márki-Zay Péterrel

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A választók iránti alapvető tisztelet ürügyén hívta ki vitázni a minap Lázár Jánost Márki-Zay Péter az ellenségi összefogás pórázon tartott miniszterelnök-jelöltje.

Azt írta a közösségi oldalán:

Aki közfeladatra jelentkezik, attól alapvető tisztelet a választók felé. Arra kérem Lázár Jánost, hogy adja meg ezt a tiszteletet a választópolgároknak. Bízom benne, hogy bátrabb lesz, mint a főnöke, és nem fog hazugságok mögé bújva megfutamodni.

Lázár János érthetően visszautasította Márki-Zay felhívását, és nem hazugságok mögé bújva, hanem a realitásokat nagyon is szem előtt tartva indokolta meg  – egyébként várható – döntését:

Vitaképtelen az, aki nem mond igazat, aki sértegeti a más véleményen lévőket, aki becsapja saját szavazóit is. Aki a gondjaira bízott település helyett csak önmagát építi. Aki jobboldalinak mondja magát, mégis a gyurcsányi baloldal visszatéréséért küzd. Aki arra sem képes egyenes választ adni, hogy menni akar vagy maradni: a parlamentet választaná vagy a polgármesterséget?
Hódmezővásárhelynek és a választókerületnek nem vitára, hanem munkára van szüksége. Az itt élő emberek érdekeinek érvényesítésében, a településeink építésében és a vidék fejlesztésében továbbra is számíthatnak rám. Minden másra ott van Márki-Zay Péter.

Az egyszerű és világos kérdésünk mindössze ennyi lenne:  Márki-Zay Péter hogyan akar vitázni, amikor Gyurcsány „foglárjai” ellenőrzik minden kijelentését, elvéve tőle a „mikrofonengedélyt”?

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Lázár János közösségi oldala

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: