KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Orbán és Poljanszkij a NATO közvetlen beavatkozására figyelmeztet

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A NATO ukrajnai konfliktusba történő közvetlen beavatkozásának veszélyére figyelmeztetett egybehangzóan Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke és Dmitrij Poljanszkij, Oroszország állandó ENSZ képviselőjének első helyettese – jelentette a Magyar Békekör pénteken.

A Kossuth Rádió péntek reggeli műsorában Törőcsik Zsolt műsorvezetővel folytatott beszélgetésén Orbán azt mondta, hogy a NATO köreiben ma már nyíltan tervezik vadászgépek küldését, sőt katonák bevetésével is foglalkoznak.

Közel kerültünk ahhoz, hogy egy helyi háború világméretűvé terebélyesedjen. Magyarország a háborúból ki akar maradni – tudatta Orbán, de homályos célzásokkal azt is értésre adta, hogy az ország biztonságát fenyegető tényezők miatt erősíteni akarják a védelmet.

„A NATO az ukrajnai konfliktus közvetlen résztvevőjévé válna, ha vadászgépekkel sietne Kijev segítségére” – mondta Dmitrij Poljanszkij New Yorkban, a Dive YouTube-nak adott interjújában.

„Gondoljon csak bele! Felszállnak a gépek Lengyelországból, belépnek az ukrán légtérbe, majd visszatérnek Lengyelországba, hogy karbantartsák őket. Vajon ebben az esetben részt vesz-e Lengyelország a konfliktusban? Szerintem igen. Ez közvetlen részvételt jelent” – jelentette ki az orosz ENSZ képviselő első helyettese.

 

Budapest, New York, 2023. március 10. péntek (MB)

Magyar Békekör

Kiemelt képen Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió „Jó reggelt Magyarország” c. műsorában

Kapcsolódó:

„Ez őrültség!” – Az USA-ban elmondták, mi lesz, ha NATO-csapatok vonulnak be Ukrajnába

Ez is érdekelheti:  Összecsaphatnak a hullámok Zelenszkij feje fölött

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük