KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

„Ez őrültség!” – Az USA-ban elmondták, mi lesz, ha NATO-csapatok vonulnak be Ukrajnába

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A NATO-csapatok Ukrajnába történő bevonulása a harmadik világháborúhoz vezethet – írta Jeffrey Young amerikai demokrata politikus, Kentucky állam kormányzójelöltje a Twitteren – tájékoztatott a RIA Novosztyi.

„Ezek a ‘nyugati országok’ jobb, ha még egyszer átgondolják, mielőtt ilyesmit tesznek. Aztán gondolkodjanak még néhányszor. Ez őrültség. Ez ahhoz vezethet, hogy Oroszország elpusztít minden országot, amely csapatokat vezényelne oda; vagy egy olyan nukleáris háborúhoz vezethet, amely mindenkit elpusztíthat a Földön”

– írta a politikus.

Korábban Orbán Viktor magyar miniszterelnök azt mondta, hogy a nyugati vezetők közel állnak ahhoz, hogy tárgyalásokat kezdjenek szövetséges csapatok Ukrajnába küldéséről – emelte ki az orosz hírügynökség.

A magyar miniszterelnök február közepén az európai országokat „a tetőn alvajárókhoz” hasonlította azokat, akik folyamatosan a háború szélén egyensúlyoznak Oroszországgal. Figyelmeztetett arra, hogy a kijevi hatóságoknak nyújtott segítség következő lépése már az lesz, hogy „békefenntartó csapatokat” küldenek Ukrajnába.

Moszkva korábban már többször is kijelentette, hogy a nyugati katonai segítség nem jelent jót Ukrajnának, és csak meghosszabbítja a konfliktust.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kiemelt kép: Amerikai tankok / Archív fotó © Fotó : US Army / Staff Sgt. Sharon Matthias

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: