KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (3. rész)

A járvány politikailag (is) terjed – Sütő Gábor tanulmányának harmadik része

Mindezt tudva-látva, naivitás lenne elhinni, hogy a vírus, amely a virológia szerint nem élő szervezet, hanem szub-mikroszkópikus parazita, önmagában terjed. Csakis állati, vagy emberi sejtbe jutva kel életre és képes megsokszorozni önmagát.

E körülmény még nagyobb gyanúba kever szervezeteket, országokat, hiszen ha nem önmaga terjed, akkor valakik terjesztik, különben nem vált volna a világszínpad főszereplőjévé. Kínában a rendkívül szigorú és hatékony intézkedések ellenére is egyes helyeken, látszólag ok nélkül, ismét meg-megjelenik.

Angliára visszatérve, igencsak feltűnő, hogy alig egy-két napra rá azt követően jelenik meg az említett veszedelmesebb mutációja, hogy az angolok sem vártak a késlekedő EU „közös” oltóanyag beszerzésére, hanem önállóan léptek és elsőként indították be a tömeges védőoltást. Majd azt is bejelentették, hogy megállapodás nélkül is véglegesítik kilépésüket az EU-ból. Erre másnap megjelenik a koronavírus még veszélyesebb mutánsa. Három nap alatt ugyanannak a vírusnak két új és veszedelmesebb mutánsa, politikailag két kritikus pillanatban megjelenik egy és ugyanazon helyen. Vitathatatlan jele a vírus irányított, mesterséges voltának. A háttérhatalmi figyelmeztetés félreérthetetlen. Álcázásra hirtelen Nigériában is megjelentették, mielőtt átjutatták Európába.

 Érthető, ha valaki effélék láttán hitetlenkedik. Ha nyitott szemmel nézi a világot, meg is győződhet róla, a háttérhatalom annyira kiterjedt, hogy képes kifejleszteni és szabályozottan (mostanában úgy mondják, hogy hullámokban), vagy a nélkül (ez a céljaitól függ) elterjeszteni egy vírust, megspékelve a róla szóló pánikkeltéssel. Azzal a céllal, hogy leállítsa a világgazdaságot, megkaparintsa fillérekért a kényszerleállás miatt tönkrement értékes cégeket, a kormányokat rákényszerítse dollárhitelek felvételére, amelyeknek ő csak a papír alapanyaguk árát fizeti, de olyan kamatra nyújtja, amit ugyancsak az önmaga által üzemeltetett dollárnyomtató cégei, bankjai határoznak meg. Ilyen lehetőségek mellett, s a vírus által immár eléggé megfélemlített világban, gyerekjáték volt behurcoltatni mutációkat Angliába, hogy tromfként szolgáljanak a rendezett egyezményes brexitre, mivel Johnson brit miniszterelnök túl erősnek bizonyult az EU-val szemben. A kamatnál nem kevésbé értékes hab a tortán, hogy a vírus elleni védőoltást is a háttérhatalom gyógyszermaffiája gyártja. Terjed is az információ, hogy ezt „előrelátóan” már évekkel ezelőtt megkezdte. Most meg – lehet, hogy áremelés céljából – megjátsszák, hogy nem képesek kielégíteni a keresletet.

 

 A hitetlenkedő közember, ha egy kicsit tájékozódik, azt láthatja, hogy világméretekben és szinte akadálytalanul folyik az emberi egészség és biztonság, az emberi élet manipulálása. Évtizedek óta nincs védőoltás az AIDS-re, évszázada nincs oltás a rákra; hosszú idő óta az influenzára is csak közepes hatékonyságú védőoltást sikerült kidolgozni; most meg egy év alatt egyszerre csak féltucatnyi országban is előállítottak 90%-ot meghaladó hatékonyságúnak mondott védőoltást a koronavírus ellen, amelyet orvosi vélemény szerint még nem sikerült izolálni és tenyészteni, ami pedig elkerülhetetlen előfeltétel ahhoz, hogy védőoltást kidolgozhassanak ellene. Mintha a háttérhatalommal szövetkező gyógyszermaffia mindezen műveletekre felkészült volna, s most dörzsöli a tenyerét. Mi meg azért morgolódunk, hogy már a divatosnál divatosabbá váló maszkoknak az ára állandóan emelkedik, mivel már egy teljes új iparágat kell fenntartani.

Ez is érdekelheti:  Mi is történt valójában hétfőn Kijevben? - ukrán történész a Kijev elleni orosz támadásról

 De megfigyelhető a vírusnak az a figyelemre méltó tulajdonsága is, hogy nemcsak politikailag, hanem szociálisan is tájékozott. Meg tudja különböztetni az időseket a fiataloktól, s hol az egyik, hol a másik korosztályt támadja. Országa válogatja, de még e kategóriákon belül is politikusan lép fel az egyes országokban. Angliában akkor, amikor keménykedni akartak a háttérhatalomnak behódolt EU-val szemben. Az USA-ban még a sajtó is felfigyelt rá, hogy főleg a köztársaságpártiakat támadja és kevésbé a demokratákat. Trump el is kapta, de Biden nem.

 Nem érdektelen átérezni azt sem, a világ bármely részén mit láthat a hitetlenkedő közember, ha még tovább tájékozódik. Szerencsétlen, akinek a karantén miatt egyre kevesebb a közvetlen tapasztalatszerzési lehetősége, kénytelen ellentmondásos, vagy célzatosan eltorzított híradásokra támaszkodni, elhinni, hogy minden, amit azelőtt nyugodtan megfogott, kezelt, használt, most fertőzéssel fenyeget. Karanténná vált lakásában dilemmázgathat azon, hogy a WHO, előző állásfoglalásainak ellentmondva, a múlt év októberében miért jelentette be, a koronavírus nem veszélyesebb, mint az influenza, mivel mindkettő fertőzési aránya 0,14% körül mozog. S ha így van, akkor mire fel a világméretű szájmaszk-láz, oltási kampány, mozgáskorlátozás, amik arra kényszerítik őt, hogy válasszon a szabadság és a biztonság között. Mivel neki mindkettőre szüksége van, előbb-utóbb a körül forognak a gondolatai, hogy ez tényleg politikus, sőt talán politikai vírus. Ha nem tud dűlőre jutni, áttérhet egy könnyebb műfajra, s óvatosan érdeklődhet, hogy a gendernek nevezett előtérbe tolakodott szexuális csinnadratta közepette megtarthatja-e a hagyományos nemiségét, vagy az egyre növekvő számú valamelyik korcsosulást rákényszerítik. Álmában meg vigyorogva faggatja az ördög, hogy a koronavírustól, a védőoltástól, avagy a HIV-vírustól akar meghalni, és kacsingatva javasolja, hogy mint közember ne oltassa be magát, nehogy a közvélemény rossz néven vegye tőle. Megunja hát az egészet, előveszi a józan eszét. Nem válogat, hanem az önmaga által értelmezett élet, szabadság, biztonság mellett dönt.

 Lehet, az előző bekezdés humorosnak, vagy mesterkéltnek hangzik, de a probléma bonyolultságán túl érzékelteti, amíg nem derül ki egyértelműen és bizonyítottan, hogy a koronavírus honnan ered és indítja újabb hullámait, az eddig megismert körülmények és jellemzők alapján, biztonság szempontjából mesterségesnek tekinthető és tekintendő is. Akárhonnan, akárkik indították az első hullámot, további hullámokat és egyre veszélyesebb mutációkat indíthatnak (teszik is), sőt újabbakat és akár veszélyesebb vírust is ránk szabadíthatnak, amíg le nem lepleződnek. A Moderna vakcina-gyártó cég vezérigazgatója a napokban „meg is nyugtatott bennünket”, mondván lehet, hogy a koronavírus örökre velünk marad. Azaz mindaddig fenntarthatják a rettegés légkörét, amíg a meggyötört-megtört emberiség önmaga nem kéri a világkormány létrehozását. Ennek megakadályozására kell készülni. – Nekünk is.

Ez is érdekelheti:  Orbán Viktor Pekingből Washingtonba utazik

A tanulmány szerzője Sütő Gábor, nyugalmazott nagykövet, közíró.

 A szerző pályafutása: Tanulmányai befejeztével a Külügyminisztériumba került. 1961 és 1963 között a havannai, 1963 és 1965 között a brazíliai magyar nagykövetségen dolgozott. 1966-67-ben szigorúan titkos állományú állambiztonsági tisztként is szolgált. 1967 és 1973 között az MSZMP KB Külügyi Osztályának munkatársa volt. A Külügyminisztériumban II. o. tanácsosi rangot kapott és 1974-ben a Külpolitikai Tervező és Elemző Főosztályon lett főosztályvezető-helyettes. 1977-ben rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangot kapott és megbízták a maputói magyar nagykövetség vezetésével; egyidejűleg Madagaszkárra is akkreditálták. 1983 és 1986 között a Külügyminisztériumban a latin-amerikai ügyekkel foglalkozó VII. Területi Főosztály vezetője volt. 1986-ban a brazíliai magyar nagyköveti posztot foglalta el. 1990-ben nyugalomba vonult.

 A rendszerváltás után a radikális jobboldal felé fordult. 2009-ben az Európai Parlamenti választáson a MIÉP listavezetője lett. Leplezetlenül antiszemita, szélsőségesen jobboldali cikkeket közölt a Kapu című folyóiratban, illetve a tejfalussy.com honlapon. A 2018-as országgyűlési választások előtt a Fidesz és Orbán Viktor mellett kampányolt a Reális Zöldek Klub honlapján. (Wikipédia)

 A tanulmányt a benne rejlő fontos megállapítások miatt teljes egészében, több részletben közöljük. A vastagított részeket én emeltem ki. Egyes kifejezéseket rokon értelmű szavakkal módosítottam, annak érdekében, hogy a cenzúra engedje megjelenni.

Mindazt, amit látunk, hallunk, cselekszünk, ami történik bennünk, velünk, körülöttünk, valamennyi természeti, társadalmi eseményt és jelenséget okszerű viszonyok hálózzák be, határozzák meg, amelyek akkor is hatnak, ha észrevétlenek, avagy álcázzák, félremagyarázzák, eltitkolják őket.

A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat, és nem csinálnak semmit!

                                                                                                                      Albert Einstein

A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.

                                                                                                                      Edmund Burke

Kiemelt kép: YandexNemzeti InternetFigyelő (NIF)

Előző rész:

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (2. rész)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

One thought on “Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (3. rész)

  1. Személyeskedő, becsmérlő hozzászólása közelében sincs a cikk lényegi mondanivalójához.Gyenge lábon álló érveivel, a teljes kognitív gondolkodás hiányával véleménye nem ér egy kalap sz@rt sem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük