KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Összeesküvés-elmélet vagy összeesküvés-gyakorlat

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (2. rész)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Összeesküvés-elmélet vagy összeesküvés-gyakorlat- Sütő Gábor tanulmányának második része

Az emberiség csökkentését nemcsak tervező, hanem már hozzá is látott háttérhatalomnak kedvelt védekezése, hogy tagadja, ügynökeivel kifiguráztatja, elítélteti azokat, akik tényszerűen bizonyítják emberiségellenes összeesküvését.

Holott a tények beszédesek és közismertek: a Bilderberg csoport, a Trilaterális bizottság, a davosi értekezletek, s az utóbbi időben még maga az ENSZ is, nyíltan hirdetik a világkormány létrehozásának szükségességét. A Világgazdasági Fórum (WEF – A davosi gazdasági csúcstalálkozók rendezője) pedig kifejezetten dolgozik az istenített „transzhumanista” (az „ember továbbfejlesztése” a világkormány elfogadására) törekvések elfogadtatásán. Alapítója, Klaus Schwab nemrég kifejtette, hogy a „negyedik ipari forradalom” összefüggésében „fizikai, digitális és biológiai identitásunk egyesüléséhez vezet”. Mindez kifejezetten mindenki ellen irányuló egészségügyi, gazdasági, pénzügyi kényszert, társadalmi megrázkódtatást idéz elő. A WEF 2021. január végén tartja esedékes csúcstalálkozóját „Davos Agenda” elnevezéssel, de ezúttal Szingapúrban. Megtárgyalják a „Nagy Újraindítás” programot, „amelyben minden országnak részt kell vennie,… és minden iparágat át kell alakítani,… Az innovatív és merész megoldások elősegítése és kiválasztása a covid-19 válság kapcsán, … az „LMBTQ ideológia befogadása,” stb.

Számtalan egyéb félreérthetetlen bizonyíték létezik emberiségellenes összeesküvésükre, akármennyire is tagadják, akárhogyan is nevezik….A tények helyett megtévesztésül a kifejezésekre terelik a vitát, meghamisítva az ok-okozat viszonyt. Ám mi nem lovagolhatunk a kifejezéseken, a tények pedig azt bizonyítják, nem az összeesküvés elmélet szüli az összeesküvést, hanem ahogy példák sora igazolja, az összeesküvésnek mind a gyakorlata, mind az elmélete a háttérhatalom sajátja.

A történeti ok-okozat viszony tisztázása ezért létfontosságú. Mindenekelőtt el kell oszlatni egy tévhitet: a háttérhatalom által nem véletlenül uralkodóvá tett sejtetést, miszerint a világkormány terve a magyar-osztrák gróf férj és a japán szamuráj hölgy házaspár fiának, Richard Coudenhove-Kalerginek az agyában született meg. Ugyanis tetemes idővel megelőzte őt a budapesti Herzl Tivadar, szabadkőműves (alias Benyamin Zeev Herzl, avagy harmadik nevén Hóze Hamedíná), aki már a XX. század legelső éveiben kifejtette, hogy világkormány kell, és a megvalósítását erőltető stratégiát is felvázolta, csak ő még „világkirályságnak” nevezte. Kalergi csak két évtized múltán állt elő ugyanezzel a tervvel, ami ugyan nyilván nem független az előzménytől, sőt látnivalón a folytatásának tekinthető. Szinte szó szerint támasztja ezt alá „Cion bölcseinek jegyzőkönyve” is, amit az érintettek hamisításnak tartanak, ám a benne kifejtett tényeket, célokat, irányelveket senki nem cáfolta, a világesemények is inkább alátámasztják. Mindegy, hogy a szerzők önmaguknak írták-e irányelvként, vagy róluk írták mások a tapasztalataik alapján; félreérthetetlenül a témakör szakértői írták. Ezért akár hamisítatlan eredeti, akár eredeti hamisítvány, de kifejti a „faji jellegű királyság, … amelyet nyílt terrorral és nyíltan csak az azonos fajhoz tartozók fognak kormányozni”, a „szabadkőműves királyság”, vagy az „egész világra kiterjedő királyságunk” tervét, s „királyságunkat oly hatalmas arányú kényuralom fogja jellemezni, hogy bármikor és bárhol képes lesz elsöpörni minden olyan személyt, aki tettel vagy szóval szembehelyezkedik velünk.” (Élő példa Trump, aki pedig csendes filoszemita belpolitikát és látványos Izrael-barát külpolitikát folytatott, de a bankár diktatúrát megkérdőjelező keresztényként, nem remélhetett támogatást, a jóért rosszal fizető háttérhatalom magva, a szemita háromszáz család részéről.).

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

 Az említett dogmák és fineszes mesterkedések tényleges megvalósítására irányuló törekvéseknek ugyanígy vélekedő terjedelmes világirodalma van. Sokasodik azon történelmi tanulmányok száma is, amelyek okszerűen kifejtik, hogy már a két világháború megrendezett kitörése is a pénzügyi háttérhatalomnak a világuralmi törekvéseit szolgálta. Történészek által bizonyított tények szerint mindkét háborúzó felet pénzelték, hogy sikeresebben irthassák egymást. Most a koronavírussal a kezükre játszik a természet, vagy önmaguk egyelőre „békésebbnek” tűnő eszközhöz nyúltak, amelyről azonban a világ még nem tudja az igazat.

A kérdés az, hogy a világjárvány – ok, vagy okozat?

 A fentieket értelmezve, a koronavírus világjárványnak is mindenekelőtt az okai, okozói, esetleges politikai vonatkozásai tisztázandóak. A kifejezetten átláthatatlan orvosi-egészségügyi részleteinek politizálása nem kívánatos sem a jelenünket, sem a jövőnket illetően. Minél élesebb és kiterjedtebb vitát idéznek elő a háttérhatalom ügynökei a víruspártiak és a vírustagadók, az oltáspártiak és az oltásellenzők között, az annál inkább kezére játszik a háttérhatalomnak. Elégedetten láthatja, bejön a számítása, a történelmi oszd meg és uralkodj, taktikája beválik ma is: leendő és jövendő áldozatai, majdhogynem egymást, nem pedig őt tekintve ellenségnek, nem arról vitatkoznak, honnan eredhet a vírus. Mi több, e kérdés eszükbe sem jut, hanem részletek eltérő megközelítésén okoskodnak. Ahelyett, hogy keresnék a koronavírus eredetét, okát, okozóját, terjesztőjét – bizonyosságot szerezve rá, hogy vannak ilyenek, vagy nincsenek, ami megmutatná a világnak a követendő helyes utat – az erre hívatottak nagy része valami mást tesz. Sokan perlekednek, hogy a vírussal, vagy a védőoltással kapcsolatban feltett kérdések tagadásnak, ellenzésnek minősülnek-e. Egyesek elemezgetik, mi az oka, hogy az influenza viszont minden földrészen eltűnt, vagy alig jelentkezik. Mások már tényként kezelik a digitális oltási nyilvántartás (koronavírus-útlevél) bevezetését és azok diszkriminálását, akik nem veszik fel az oltást. Ismét mások meggyőződéssel vallják, aki az oltás ellen van, az embertársai halálát okozza. Döbbenetes, hogy több országban tervezik a koncentrációs táborba zárásukat. Közismert, hogy az USA-ban FEMA-tábor néven már több száz létezik. Ausztráliától Németországig más országokban is sűrűsödnek a hasonló szándékokról szóló hírek. Kanadában, egy parlamenti képviselő leleplezte, karantén-elkülönítő táborokat terveznek részükre, s az új oltóanyagokat rajtuk próbálják ki. A hír óriási állampolgári tiltakozást váltott ki, mivel a tervet az ország közegészségügyi ügynöksége is megerősítette. E kérdésben a WHO (Egészségügyi Világszervezet) ezúttal is hű maradt önmagához, s közleményben szólította fel a tagállamait, tekintsék példának a kanadai tervet! Magyarországot meg már azért is bírálták, hogy egy nappal előbb kezdte el a védőoltást, mint az EU-tagállamok, holott a tagállamoknak a dátumra vonatkozóan nem volt közös döntése, sőt az EU feltűnően és tartósan késlekedik a védőoltások beszerzésével. Mintha minden valami ellenterv szerint haladna. Nemcsak rászolgál figyelmünkre, hanem elfelejtenünk sem szabad, hogy ezúttal a Soros által „érzékenyített” NGO-k és egyéb szervezetek, de még a harcias magyar ellenzéki amazonok is némák maradtak. A hallgatás pedig, régi mondásunk szerint, igent jelent.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: A magyar hősök napja... kivételekkel...

 Mindez jelzi, tényleg nem egyszerű eligazodni, mert sok esetben messze nem úgy állnak a dolgok, ahogy a lakájmédia, vagy egyes politikusok verklizik. Az sem tűnik fel senkinek, hogy pont akkor toppant be a vírus, mikor a migránsok milliói az EU elidegenült, áruló, nemzetgyilkos vezető szerveinek, s egy sor nyugat-európai kormányfőnek a háttérhatalom előtti megalázkodása miatt szinte kivédhetetlenül áradtak Európába.

 Az ellen nem lehet kifogás, hogy a koronavírus járvány következményeivel, felszámolásával szinte mindenki foglalkozik, még akkor sem, ha az a hamis benyomás alakul ki, hogy más nem is történik mostanában a világban. Annál súlyosabb vádat kell emelnünk azonban a megdöbbentő tény ellen, hogy mindenki elfelejti, s valakik, álproblémák keltésével tudatosan elfelejtetik velünk, hogy a világjárványnak, mint mindennek, volt és van oka, okozója. Ám ezek kiderítésre a legkisebb törekvés sem tapasztalható. Holott amíg ez meg nem történik, féleredménynek bizonyulhat a sokszoros erőfeszítés a védőoltás elállítására, hiszen a hivatalos bejelentések szerint már a második hullámban is „megváltozott természetű” vírus támadott, s ez ismétlődött az immár megjelent harmadikban is, és folytatódhat a tömegtájékoztatásban emlegetett fenyegető jóslatban is, miszerint lehet, hogy hosszabb ideig együtt kell élnünk a vírussal. Alátámasztja ezt, hogy a vírus legújabb változatában, az Angliában megjelent mutánsban 17 eltérést fedeztek fel, sokkal gyorsabban terjed, s hetven százalékkal fertőzőképesebb. Az eredeti vírussal megfertőződött személy 2-3 másikat tud megfertőzni, a mutáns viszont ennek mintegy kétszeresére képes és elsősorban fiatalokat fertőz meg. Majd harmadnap megjelent egy még hatékonyabban fertőző mutáns. Ha további változásokra kerül sor, a vírus ellenállóvá válhat a jelenlegi oltóanyagokkal szemben. Viszont felötlik, vajon egy-két nap alatt hogyan állapították meg ilyen pontosan ezeket az adatokat, és miért nem a mutánsok eredetét kutatják ezúttal sem? Még ilyen szándékról sem hallunk. Ne csodálkozzon hát senki sem, ha gyanút tükröző kérdések merülnek fel.

 Annál inkább, mivel a világjárványnak kezdetétől fogva vannak feltűnő sajátosságai, amiket sem az orvosok, sem a politikusok nem tudnak megmagyarázni, ezért inkább – helytelenül – elhallgatják. Éspedig hogy vírustól nem elvárhatóan politikailag jártasnak bizonyul, félreérthetetlenül háttérhatalmi érdekeket követ. Lehet, valakik ezért minősítették kezdettől fogva „újfajtának”. Továbbá olyan időpontban bújt elő, amikor a nemzetektől elidegenedett, világuralomra törő háttérhatalom a javak igazságosabb elosztása helyett nyíltan és drasztikusan csökkenteni szeretné az emberiség létszámát. S pontosan úgy viselkedik, mint ugyanezen háttérhatalom által népvándorlásra késztetett migránsok; oda megy, ahova akar, terrorizál és gyilkol. Geopolitikai tájékozottsággal gyors egymásutánban három véletlenek aligha nevezhető gócot hoz létre: Kínában, Iránban és Olaszországban. Abban a Kínában, amely már-már letaszítja az USA-t a világelső gazdasági nagyhatalom trónjáról. A másik góc Irán, egész történelme során kerülte a háborúzást más államokkal, de szuverenitását, önazonosságát és a világ egyik legjelentősebb olajtartalékát nemzetállamként védelmezi, ami nincs ínyére az USA-nak, különösen Izraelnek, s nem is titkolják agresszív szándékaikat vele szemben, el akarják hitetni a világgal, hogy ez az ősi kultúrájú ország az emberiség közellensége. Az észak-olaszországi Lombardiában pedig ismét csak nekik nem tetsző politikai fordulat veszélye fenyegetett, ugyanis ha a migránsellenes Salvini e térségben is vezető pozícióba kerül, átállíthatja Olaszországot a háttérhatalom szerint nemkívánatos nemzetállami vonalra. Ne is kerülje el figyelmünket, hogy Olaszország déli részein alig jelentkezett a járvány. Ezért a vuhani, iráni és lombardiai súlyos góc a biológiai terrorizmusnak olyan statisztikai adatává válhat, amely súlyos érv azokkal szemben, akiket a háttérhatalom néven azonosítunk. De a migránsok miatt robbanásveszélyes Spanyolországban is létrehoz egy gócot, mintha csak el akarná érni, hogy a spanyolok se a betolakodó migránsok, hanem a koronavírus ellen hadakozzanak. Ahogy történt, és történik ma is. Természetesen Oroszország is a súlyos esetek közé került.

Ez is érdekelheti:  Ukrán mozgósítás, Zelenszkij katonai juntát vezet, az oroszok meg közben teszik a dolgukat

A tanulmány szerzője Sütő Gábor, nyugalmazott nagykövet, közíró.

 A szerző pályafutása: Tanulmányai befejeztével a Külügyminisztériumba került. 1961 és 1963 között a havannai, 1963 és 1965 között a brazíliai magyar nagykövetségen dolgozott. 1966-67-ben szigorúan titkos állományú állambiztonsági tisztként is szolgált. 1967 és 1973 között az MSZMP KB Külügyi Osztályának munkatársa volt. A Külügyminisztériumban II. o. tanácsosi rangot kapott és 1974-ben a Külpolitikai Tervező és Elemző Főosztályon lett főosztályvezető-helyettes. 1977-ben rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangot kapott és megbízták a maputói magyar nagykövetség vezetésével; egyidejűleg Madagaszkárra is akkreditálták. 1983 és 1986 között a Külügyminisztériumban a latin-amerikai ügyekkel foglalkozó VII. Területi Főosztály vezetője volt. 1986-ban a brazíliai magyar nagyköveti posztot foglalta el. 1990-ben nyugalomba vonult.

 A rendszerváltás után a radikális jobboldal felé fordult. 2009-ben az Európai Parlamenti választáson a MIÉP listavezetője lett. Leplezetlenül antiszemita, szélsőségesen jobboldali cikkeket közölt a Kapu című folyóiratban, illetve a tejfalussy.com honlapon. A 2018-as országgyűlési választások előtt a Fidesz és Orbán Viktor mellett kampányolt a Reális Zöldek Klub honlapján. (Wikipédia)

 A tanulmányt a benne rejlő fontos megállapítások miatt teljes egészében, több részletben közöljük. A vastagított részeket én emeltem ki. Egyes kifejezéseket rokon értelmű szavakkal módosítottam, annak érdekében, hogy a cenzúra engedje megjelenni.

Mindazt, amit látunk, hallunk, cselekszünk, ami történik bennünk, velünk, körülöttünk, valamennyi természeti, társadalmi eseményt és jelenséget okszerű viszonyok hálózzák be, határozzák meg, amelyek akkor is hatnak, ha észrevétlenek, avagy álcázzák, félremagyarázzák, eltitkolják őket.

A világot nem a gonosz fogja elpusztítani, hanem azok, akik végignézik a gonoszságokat, és nem csinálnak semmit!

                                                                                                                      Albert Einstein

A rossz győzelméhez nem kell más, csak az, hogy a jók ne tegyenek semmit.

                                                                                                                      Edmund Burke

Kiemelt kép: Yandex

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Előző rész:

Okok, okozatok, következmények, összefüggések – 9/11, háttérhatalom, covid (1. rész)

Kapcsolódó:

Kik és miért szabadították ránk a Covid-19-et? – összefüggések

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük