KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Magyaródy Szabolcs

Halálozási statisztika – Magyaródy Szabolcs gondolatai Kanadából

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az a hír terjeng, hogy Magyarországon rendkívül nagy a Covid halálozás aránya. Egy Churchill idézettel kezdeném mondókámat: „Csak annak a statisztikának hiszek, amelyet magam hamisítottam meg.” Igaza volt. Nagyon kevés valóságnak megfelelő statisztika van a világon, mert minden megbízó a maga igazának népszerűségét akarja bizonyítani.

Ennyit a statisztikákról. Ha mégis van némi igazság ebben a statisztikában, annak több oka lehet.

1/  Tudomásul kell vennünk azt a szomorú tényt, hogy 1526 óta rengeteg csatát nyertünk, de minden háborúnkat elvesztettük. Végül is mindent túléltünk, tehát nyertünk, de a lelkünkben megmaradt a vesztett háborúk emléke. Mindezt betetőzte Trianon, ami az utolsó döfést adta az igazság győzelmébe vetett hitünknek. Ez az egészségünket is negatív módon befolyásolja.

2/ Túlsúlyosak vagyunk. Úgy látszik, az eszem-iszomban keresünk menedéket a sok nélkülözés és szenvedés után. „Az a tiéd, amit megeszel”… közmondást is valószínűleg mi találtuk ki. Iszogatni is szeretünk, ami módjával egészséges is lehet, de ezt a szót kevesen ismerik…

3/ Az urbanizáció megfosztotta a népet a mozgástól és levegőzéstől. Az árnyékot keressük, még séta közben is vagy csak alkonyat után merészkedünk ki egy kis sétára, esetleg a kutya sétáltatására.

4/ Miután nem vagyunk napon, krónikus D vitaminhiányban szenvedünk. Ez pedig súlyos következményekkel jár. A szervezetünk ellenálló ereje a béka feneke alá esik. Jöhet az influenza vírus, no meg a Covid19-es is.

No, Itt van az eb elhantolva.

A kormány óriási erőfeszítéseket tesz a járvány leküzdésére.  A védőoltásokat az EU ellenére mindenhonnan és minden áron igyekszik megszerezni. Ezen a téren a másodikok vagyunk, Málta után. Nagyon helyes és hasznos.

Ezt az eredményt meg lehetne sokszorozni a nagyon olcsó D vitamin ingyenes és tömeges rendelkezésre bocsájtásával. Főként az idősebb, más betegségekkel is küszködő embereket kellene rábeszélni ennek használatára. A D3 vitamin  fontosságát már a  járvány  elején bizonyították a  spanyol orvosok s  azóta is nagyon sokan mások.  Sokan fontosnak tartják a nagyobb adag C vitamint is.  Ez sem kerül egy ökör árába. Mindez olcsóbb lenne, mint a korházi ápolás, vagy, ne adjisten, a temetés.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Mi lesz, ha nem?

Magyaródy Szabolcs /Kanada/

  1. március 26.

Kiemelt kép: Magyaródy Szabolcs öregcserkész (Fotó: Berényi Kornélia, Felvidék.Ma)


Magyaródy Szabolcs bátyánk gondolatai többször is megjelentek itt, a Nemzeti InternetFigyelő oldalain. Nem véletlenül. Szabolcs bátyánk magyarságtudata és nemzetszeretete példaértékű, üzeneteit nemzetünk javára, a jövő generációjának szánja, hiszen 96 évesen olyan élettapasztalat áll mögötte, mely – párosulva ma is kiemelkedő szellemi frissességével – valamennyiünk számára iránymutató. Kedves Szabolcs bátyánk, ezúton is kívánunk neked egészséget, frissességet és köszönettel fogadjuk továbbra is szellemi iránymutatásod!

A Nemzeti InternetFigyelő (NIF) csapata

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük