KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Obama felesége szerint Trump rasszista

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

 

Barack Obama volt amerikai elnök felesége, a korábbi first lady, Michelle Obama nyilatkozatát elemezte a minap Libby Emmons, a The Post Millennial internetes oldal újságírója. Úgy tűnik a korábbi amerikai elnök felesége teljesen máshol él és mást lát mint a valóság, vagy inkább totálisan elveszítette realitás érzékét.

A volt first lady azt állítja, hogy teljesen rendben vannak és érthetőek azok az erőszakos megmozdulások és rendbontások amerika szerte, amelyeket szélsőséges elemek szerveznek, hiszen mindezek Donald Trump rasszizmusának következményei.

Szerinte Trump megnyilvánulásai félelmet gerjesztenek a színes amerikaiakban, és nem igaz az, hogy ezek a csoportok erőszakot szítanak és rombolnának a külvárosokban. Szerinte ezek a mozgalmak békések és szolidaritás jellegűek.

Csakhogy ezeknek a bizonyos békés megmozdulásoknak a következtében eddig mintegy 2 milliárd dollárnyi vagyoni kár keletkezett, miközben a baloldali média arra törekszik, hogy teljesen megváltoztassa a garázdaság fogalmát.

A CNN például azt állította, hogy a Jacob Blake meglövése után (hétszer lőtték hátba a rendőrök, mivel többszöri felszólításra sem engedelmeskedett) kialakult zavargások Kenoshaban többnyire békések voltak. Jól megfigyelhető, hogy a baloldali médiumok karöltve a demokratákkal azt előltetik, hogy tiltakozásra van szükség, hiszen a rasszizmus olyan válsághelyzetet teremt, ami ellen a “faji szolidaritás” vagy “társadalmi igazságosság” nevében történő  fellépés igenis elfogadható és szükséges, mert jó cél érdekében történik. A National Public Radio-ban (NPR az USA legnagyobb közszolgálati rádiója) az is elhangzott, hogy maga a zavargás szó is rasszista indíttatású – írja Libby Emmons.

A rablás, mint jóvátétel

BLM aktivisták azt harsogják, hogy a rablás tulajdonképpen egyfajta jóvátétel, és a rabolt javakat a közösségek helyzetének javítása céljából használják majd fel. Nem ismerős ez a fajta gondolkodásmód és magyarázat? Ezt hívták a kommunisták kollektivizálásnak.

Nos, jól látható, hogy a demokrata gondolkodásmód megindokolja, alátámasztja és teljesen jogosnak gondolja azokat az anarchiába mutató cselekedeteket, melyek az elnökválasztás előtt vigigsöpörnek az Egyesült Államokon. Az is jól látható, hogy a demokraták kezében lévő baloldali médiumok nyíltan a törvényes rend felforgatására buzdítanak. Az eszköz nem számít, csak a cél. Trumpot mindenáron el kell távolítani a hatalomból.

Michelle Obama szerint a tüntetéseknek csupán apró töredéke volt erőszakos. Az ACLED, mely a fegyveres konfliktusok helyének és eseményeinek elemzését és összegzését végzi egy olyan jelentést készített, melyből az derül ki, hogy több mint 10 ezer megmozdulás volt országszerte az USA-ban, és ezek túlnyomó többsége, 95 százaléka erőszamentes volt és csupán 5 százalék volt erőszakos. Ez az 5 százalék azonban 570 megmozdulást jelent, ami a demokrata felfogásban csekély – így relativizálva annak súlyosságát. Ahogy az elemző Libby Emmons fogalmaz: Ha az erőszak definícióját úgy módosítják, hogy az megfeleljen a baloldali narratívának, akkor annak a százaléka még inkább csökken. Gondolatmenetük szerint amennyiben a megfélemlítés, a garázdaság, az ebből keletkezett anyagi kár nem párosult nyílt személy elleni erőszakos fellépéssel, akkor lényegében erőszakról nem is lehet beszélni. (Meg kell állapítanunk, hogy ez mindenképpen beteges gondolkodás, mely Európa volt szovjet megszállási övezetében nagyon is jól ismert.)

Michelle Obama azt is állítja Donald Trumpról, hogy az elnök nagyon jó a félelem felhasználásában és a hazugság terjesztésében választási győzelmének elérése céljából.

Így gondolkodnak tehát a demokraták ma az USA-ban, alig egy hónappal a soron következő elnökválasztás előtt. Bizony cudar idők jönnek mind az Egyesült Államokra, mind az egész világra nézve, ha a demokraták nyernek november 3-án.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük