Nyilatkozott a Pentagon az Északi Áramlat állítólagos szabotálásával kapcsolatban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

További információra van szükség ahhoz, hogy meg lehessen mondani, ki áll az incidens hátterében – mondta az amerikai védelmi miniszter

Túl korai lenne találgatni, hogy ki a felelős az Északi Áramlat vezetékekben történt sérülések miatt – mondta pénteken Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter hozzátéve, hogy az ügyben teljes körű vizsgálatot kell végezni.

A Pentagon vezetője egy Hawaiin tartott sajtótájékoztatón nem kívánt senkit hibáztatni az orosz gázvezetékeket érintő incidensért.

A támadást illetően – vagy a csővezeték megrongálódásával kapcsolatban – jelenleg úgy gondolom, hogy sok a találgatás ” – mondta, majd hozzátette, amíg a teljes vizsgálatot nem végzik el, senki sem tudja biztosan megmondani, mi történt.

Austin megjegyezte, hogy megbeszélést folytatott dán kollégájával, tekintettel arra, hogy az incidens a dániai Bornholm szigete közelében történt, és hozzátette, hogy a dánoknak több napba telhet, amíg a megfelelő csapatot összeállítják, hogy megnézzék a helyszíneket, és valóban megpróbálják meghatározni, hogy mi is történt .”

Amíg nem kapunk további információkat, vagy nem tudunk további elemzést végezni, nem fogunk találgatni, arra vonatkozóan, hogy ki lehetett a felelős

– ismételte meg, jelezve, hogy az Egyesült Államok felajánlotta segítségét.

 

Kiemelt kép: Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter © Anna Moneymaker / Getty Images az AFP-n keresztül


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük