KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Dopeman: Ursula von der Leyen egy hazaáruló, az amerikai érdekek szolgája (videó)

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az Északi Áramlat felrobbanása mellett Gyurcsányról is elmondta a véleményét a rapper: szerinte a volt miniszterelnök és Orbán Batman és Joker párosa, ahol nem Gyurcsány Ferenc a Batman.

Újra véleményvideóval jelentkezett Dopeman. A rapper az aktuális fejleményekről, így az Északi Áramlatról és Gyurcsányról is megnyilvánult.

„Gratulálok USA! Gratulálok EU! gratulálok Oroszország! Még robbantsatok fel egy-két dolgot, mondjuk az éjszaka leple alatt három-négy gázvezetéket vagy reptereket. Ha már lúd, legyen kövér: lőjünk be rakétával egy atomerőműbe!

 – puffogott a zenész, aki szerint ez egy operettháború, és akik a csúcson vannak, rengeteg pénzt keresnek belőle.

„Akik elvileg humanisták és az emberi törekvések, a szabadság és a demokrácia oldalán állnak, véres szájjal kaffognak a háborúért: tulajdonképpen sokkal jobban, mint Putyin” – mondta Dopeman, aki

leszögezte: ő nem oroszbarát, hanem békepárti.

 

„Az oroszok mi a f..sznak robbantották volna fel az Északi Áramlatot?” 

– tért rá a hét egyik legfontosabb eseményére a zenész. Azzal érvelt, hogy ha nem akarnának az oroszok gázt adni Európának, elég lenne szimplán elzárni a csapokat, és Kína meg India felé fordítani a kereskedelmet. Ezzel szemben az Északi Áramlat megrongálása az esetleges tűzszünet utáni kereskedelmet lehetetleníti el az EU és Oroszország között – vélte.

„Az az igazság, amit én most kimondok: Ursula von der Leyen egy hazaáruló, az amerikai érdekek szolgája és kutyája. Ha Orbán Putyin pincsije, akkor Ursula von der Leyen Joe Biden ölebe” 

– jelentette ki Dopeman.

A műsor második felében szóba került a Partizán Gyurcsány-interjúja is. Szerinte Orbánra és Gyurcsányra nagyon ül a Batman és Joker-hasonlat. „És nem a Gyurcsány a Batman…” – mondta Dopeman.

„Ez az ember a legtehetségesebb ellenzéki politikus, aki tönkreteszi az ellenzéki együttműködést. Az ellenzék totális alkalmatlanságát mutatja, hogy nem tudtak megszabadulni tőle. Megérdemlik. És az is biztos, hogy Orbán hálát adhat Gyurcsányért: Gyurcsány, hozzáállása, az egész működése alátámasztja Orbán igazát” 

mondta.

Ez is érdekelheti:  Putyin: Ukrajna nekünk élet-halál kérdése

Mandiner

Kiemelt kép: AP Photo/Jean-Francois Badias, Pool

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük