KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Nincs még vége: Seymour Hersh további terhelő információkat ígért az Északi Áramlat felrobbantásával kapcsolatban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Seymour Hersh újságíró bejelentette, hogy további terhelő információkat hoz nyilvánosságra, amelyek azt bizonyítják, hogy az USA kormánya robbantotta fel az Északi Áramlat gázvezetéket.

A Pulitzer-díjas újságíró kifejezetten elítélte a New York Times-t és a Washington Postot, mivel ezek a lapok egy árva szót sem írnak le az esetről és teljesen figyelmen kívül hagyják Oroszország és Kína nemzetközi vizsgálatra vonatkozó felhívásait.

Mint mondta, mindkét lap közölte az amerikai hadsereg vietnami háborús bűneiről szóló leleplező cikkeit, de most úgy tűnik, hogy nem érdekli őket „a nemzetbiztonság vagy a háború és a béke kérdései”.

Hersh írásában világosa megfogalmazta, hogy Joe Biden elnök azért rendelte el a vezetékek megsemmisítését, hogy megakadályozza Németországot abban, hogy olcsóbb jusson orosz gázhoz és így rákényszerítse a németeket a cseppfolyósított és jóval drágább amerikai földgáz megvásárlására.

Hersh a Berliner Zeitung című német lapnak kedden azt mondta, hogy a Biden-kormányzat attól tart, hogy Berlin feloldja a gázra vonatkozó szankciókat és esetleg újra megindítja a gáztranzitot Oroszországból.

Lehet, hogy még többet is megtudhatunk Joe Biden döntéséről az olcsó orosz gáz újraindításának megakadályozásával kapcsolatban

– írta írta Hersh szerdán, és arra hívta fel olvasói fegyelmét, hogy még csak az első részen vagyunk túl, mert a történetnek lesz folytatása.

Kíváncsian várjuk…

Kiemelt kép: Seymour Hersh / DPA

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: