KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Nézőpont: Orbán Viktor a nemzet egészéhez is szólt beszédében

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A Fidesz szavazótáborán túlmutatóan a magyar nemzet egészéhez is szólt szombati évértékelő beszédében Orbán Viktor miniszterelnök – mondta a Nézőpont Csoport vezetője vasárnap, az M1 aktuális csatorna műsorában nyilatkozva.

Mráz Ágoston Sámuel kifejtette, a miniszterelnök által ismertetett legfontosabb kormányzati intézkedések, köztük a családi adóvisszatérítés, az szja-kedvezmény, a 13. havi nyugdíj, a gazdasági növekedés, a négy stop politikája nem csak a Fidesz szavazóinak fontosak.

Kiemelte, a beszéd nem csak több témáról szólt, de több műfajú is volt: Orbán Viktor kormányfőként és miniszterelnök-jelöltként egyszerre szólt a választókhoz és a gondolkodó állampolgárokhoz, akik a mélyebb összefüggéseket keresik a politikai miértekre.

„Egyszerre engedett betekintést a kormányzat stratégiai gondolkodásába és mondott el egy kampánybeszédet, hiszen hét hét múlva Magyarországon választás lesz” – fogalmazott az elemző, hozzátéve, Orbán Viktor azért foglalkozott az átlagosnál többet az ellenzékkel, mert az ellenzék a kihívója a választáson.

Mráz Ágoston Sámuel elmondta, Orbán Viktor megerősítette, hogy Magyarország hátra menne Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon politikájának folytatásával, mivel ez a két ellenzéki politikus semmit nem tanult a hibáiból, tehát ugyanott folytatnák, ahol abbahagyták 2010-ben.

A kormányfő emellett azt is üzente, lehet, hogy „Márki-Zay Péter mosolyog a plakátokról” a választókra, de „észre kell venni, hogy mögötte ki a főnök, ki az, aki irányítja a politikát” – fogalmazott a Nézőpont Csoport vezetője.

Hangsúlyozta, míg Márki-Zay Péternek se pártja, se frakciója nem lesz a következő parlamentben, addig a Gyurcsány Ferenc vezette DK várhatóan a baloldal legnagyobb ereje lesz az új Országgyűlésben.

Az igazi kihívó, „nem a gombaszakértő”, hanem aki mögötte áll és irányítja a döntéseit – mondta Mráz Ágoston Sámuel.

A Nézőpont Intézet vezetője szólt arról is, hogy Orbán Viktor beszéde egyben a gyermekvédelmi törvényről szóló népszavazás kampányának a kezdete is volt, hiszen a választóknak április 3-án ebben a nagyon fontos kérdésben is dönteniük kell.

Ez is érdekelheti:  Robert Fico sikeres műtéten esett át (videó)

Mráz Ágoston Sámuel elmondta azt is, kemény kampányra számít, mert szerinte a voksolás a megmaradásról, egzisztenciáról szóló harc is lesz, túl az ideológiai küzdelmen.
Kiemelte, a voksolás a baloldal jövőjéről is szól, mert ha most ismét kikap a baloldali formáció, akkor Gyurcsány Ferencnek is lehet nehézsége a befolyásának a megőrzésében.

MTI

Kiemeltkép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Kapcsolódó:

Orbán: Gyurcsány és Bajnai akar visszatérni – Évértékelő 2022 📺 (frissítve)

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük