2024. JÚNIUS 2. VASÁRNAP

A NEMZET ZÁSZLÓJA AZ ANDRÁSSY ÚTON

JELENTKEZZ ZÁSZLÓVIVŐNEK IDE KATTINTVA!

TOVÁBBI RÉSZLETEK: https://1848.magyartrikolor.hu


     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

New York Times: Putyin magabiztos, nem stresszel és már a győzelemhez vezető úton jár

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

A lap szerint az orosz elnök kiegyensúlyozottságának oka az lehet, hogy úgy érzi, a kezdeti nehézségek után az oroszok ráálltak a győzelemhez vezető útra.

Pszchiologizálással egybekötött kremlinológiai elemzést tett közzé a New York Times, amelyet a Telex szúrt ki és a Mandiner szemlézett.

Az amerikai lap megállapítása szerint az orosz elnöknél véget ért a háború első hónapjaiban tapasztalt stressz–korszak. ( Ehhez a korszakhoz sorolják, amikor Putyin  idegesen markolászta az asztalt a rapportra berendelt Szergej Sojguval szemben, vagy amikor a fasisztákat szidta.)

Putyin mára már  jóval több nyilvános szereplést vállal, mint február-márciusban.

Szerdán már külföldi útra is vállalkozott, a szomszédos Türkmenisztánban egy éjszakát is eltöltött – írják. A kiegyensúlyozottság oka a lap szerint az lehet, hogy Putyin úgy érzi, a kezdeti kínos bukdácsolást követően Oroszország ráállt a győzelemhez vezető útra, a szankciók nem küldték padlóra sem az orosz gazdaságot (még), sem pedig a rezsimet.

Az amerikai lapnak nyilatkozó egyik elemző arra is felhívta a figyelmet, hogy miközben Putyin kora tavasszal még többször is megtorlással, nukleáris fegyverek bevetésével fenyegetett, addig a Türkmenisztánban tartott közép-ázsiai konferencián tartott hétperces beszédében egyetlen egyszer nem említette sem Ukrajnát, sem a Nyugatot, amivel azt sugallhatja, hogy Oroszország részéről a dolgok visszatértek a régi kerékvágásba – olvasható az elemzésben.

Mandiner

Kiemelt kép: © AFP / Natalia Kolesnikova 

Ez is érdekelheti:  Matteo Salvini: Stoltenberg és Macron is menjen Ukrajnába, ha háborúzni akar

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük