A Nemzet Zászlója az Andrássy Úton - Drábik János gondolatai a rendezvényről

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Német újságíró az ukrán fegyveres erők Donbászban elkövetett bűncselekményeiről

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Már korábban is beszámoltunk Alina Lipp független német újságíró donbasszi tevékenységéről, amit a német hatóságok, a szabad véleménynyilvánítás és sajtószabadság teljes sárba tiprása mellett torolnak meg.

Legutóbb a Greyzone, azaz a Szürkezóna nevű portál közölt vele egy interjút, amelyet megfelelő beállítással magyarul feliratozva is meg lehet tekinteni.

Ebben az interjúban Alina Lipp ismételten rámutatott arra, hogy az ukrán katonaság folyamatosan támadja a Donbassz civil lakosságát. De az ukrán haderő ugyanúgy pusztítja az ottani gabonakészleteket és vízbázisokat is. Megerősítette, hogy lőnek a civilekre, és a kórházakra is.

Alina azt tapasztalta, hogy az ottaniak már nagyon belefáradtak a nyolc éve tartó háborús állapotokba, és megdöbbenti az ott élőket, hogy a nyugati média mennyire eltitkolta és jelenleg is eltitkolja a szenvedéseiket.

A német média természetesen elhallgatja Alina beszámolóit, mivel azok homlokegyenest ellentétesek a hivatalos német állásponttal.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

 

Kapcsolódó:

Németországban büntetendő az eltérő vélemény – a német ügyészség nyomozást folytat a Donbasszból tudósító újságíró ellen

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: