TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Moszkva: bizonyítékok vannak az amerikai és lengyel részvételre az oroszországi terrortámadásokban

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Az elfogott drónok adatai megerősítik az Egyesült Államok és Lengyelország részvételét az orosz terület elleni terrortámadások előkészítésében – közölte pénteken a TASZSZ hírügynökséggel az orosz biztonsági szervek egyik forrása.

“Az Oroszországi Föderáció illetékes szervei elemezték az elfogott pilóta nélküli légi járművek elektronikus alkatrészeit, amelyeket Ukrajna az orosz infrastrukturális objektumok elleni támadásokhoz használt – különösen Szevasztopolban, a Krímben, a Kurszki, a Belgorodi és a Voronyezsi területen” – közölte a hivatal.

A szakemberek értékelése szerint számos tény “megerősíti az USA és Lengyelország közvetlen részvételét a kijevi rezsim masszív katonai-logisztikai támogatásában, az Oroszországi Föderáció területén végrehajtott közös terrortámadások előkészítésében és végrehajtásában”.

Az ügynökség megjegyezte, hogy “az avionikát és a drónok vezérlőállomásait az amerikai Spektreworks cég gyártotta, amely az arizonai Scottsdale repülőterén végezte a drónok kezdeti hangolását és ellenőrzését”.

Emellett az illetékes ügynökségek rámutattak, hogy “e drónok végső összeszerelését és repülési próbáit lengyel területen, a Rzeszow repülőtér közelében végezték, amelyet az USA és a NATO az ukrán fegyveres erők fő ellátási csomópontjaként használ”.

“A hasznos teher telepítése, a repülési feladat és maga a kilövés Odessza és Krivoj Rog közelében történt” – áll a közleményben.

Orosz Hírek

Kiemelt kép: Belgorodi régió, Oroszország © Sputnik/Taisiya Lisovets 

Ez is érdekelheti:  KMKF: Fokozódó aggodalom a kárpátaljai magyarságért

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük