KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

MJB: Meddig eszi még Bangóné hazánkban a patkányai kenyerét? – Meddig…?

MEDDIG?

1.

Meddig eszi még Bangóné hazánkban a patkányai kenyerét? Meddig rikácsol(hat) még eltorzult, gyűlölködő arccal a parlamentben Bangóné?

2.

Meddig lehet még egy hazug, csaló, rágalmazó, békés felvonulókat gumilövedékekkel lövő, lovas- rendőrökkel megzavaró, földre esett embereket és nemzeti zászlókat tapostató, hazánkat „kurva” országnak nevező, egy vitéz katonatiszttől eltulajdonított lakásban lakó és külföldre forint milliárdokat befektető személy, állami védelmet és ellátást biztosító objektumba helyezését halogatni?

3.

Meddig nézheti még Jakab Péter konyhának vagy kiskocsmának a parlamentet, ahová zsákba viszi az élelmiszert vagy abba a székbe ül, amely adott pillanatban megtetszik számára?

A kiskocsma említése bakinak számít, mert az ilyen Jakab -féle személyeket onnan úgy kivágják, hogy a lábuk sem éri a földet.

4.

Meddig tart még felolvasást Vadai Ágnes a parlamentben és mikor lesz értelme a gyakori felszólalásának? Egyszer (talán) észreveszi, hogy mi a napirendi pont.

5.

Meddig tűri még az ügyészség, hogy a regnáló kormányt, a kormány tagjait, a  kormányfőt, a kormány döntéseit,  úton és útfélen  (szóban  és írásban)  kritizálják egyes mély kisebbségben lévő személyek, gúnyolják, visszaélve a szólásszabadsági joggal?

6.

Meddig  mondható még, hogy  az államunk jogállam, ha egyes, „felsőfokú”, négy általános iskolát végző személyek, hangerővel, erőszakkal és/vagy hazugsággal léphetnek fel tudósokkal  (szakemberekkel) szemben,  akik semmilyen védelemben nem részesülnek?

7.

Meddig tűri még az országgyűlés fideszes  többsége, hogy  a kisebbségben lévő ellenzék  hazugságokkal, teljesíthetetlen kérésekkel  és javaslatokkal, valamint  látszatproblémák hangoztatásával, ügyesen és fondorlatosan csökkentsék a hasznos dolgok megbeszélésére fordítható időt?

Budapest,  2020. 12. 08.

 MJB (Magyar Justitia Bizottság)

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó cikkek

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük