TÁMADÁS A TURULUNK ELLEN - NYÍLT LEVÉL AZ ÚJ HEGYVIDÉKI POLGÁRMESTERNEK
     

KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mindenkinek: Donbassz – A Rosszija 1 Tv megrázó erejű dokumentumfilmje (18+) 📺

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Ezt a dokumentumfilmet a Rosszija 1 orosz állami televízió munkatársai készítették, bemutatva részletesen a Donbasszban, 2014 után kialakult helyzetet és azt a hátteret, amelyről a „mindig demokratikus” nyugat mélyen hallgat.

Nagyon sokan nem tudják, hogy mi is történt 2014-után Ukrajna keleti részén, mi vezetett valóságosan oda, hogy Oroszország kénytelen volt a 8 éve ott zajló tragikus állapotok miatt közbelépni. A nyugati média mindazokról az eseményekről melyek az orosz beavatkozáshoz vezettek mélyen hallgatott az elmúlt 8 évben és mélyen hallgat ma is.

Az Egyesült Államok és a nyugati hatalmak felelőssége az események kialakulásában megkérdőjelezhetetlen. Ennek ellenére az elsöprő erejű nyugati média olyan valótlanságokat állít Oroszországgal kapcsolatban, melyeket józanul gondolkodó emberek természetesen nem hisznek el. Ugyanakkor egyöntetű céljuk, hogy Oroszországot is kifosszák ugyanúgy, ahogyan azt nagyon sok más állammal megtették a II. világháború után.

Oroszország kifosztása, az ott található ásványkincsek és energiaforrások megszerzésének célja a Szovjetunió felbomlása után a jelcini (Borisz Jelcin volt orosz elnök) Oroszországban már majdnem sikerrel járt. Azonban ez a folyamat megakadt, amikor Vlagyimir Putyin került Oroszország élére. Az Egyesült Államok azonban Oroszországgal szembeni elképzeléseit nem adta fel. Ehhez felhasználta Ukrajnát és jelenleg is ezt teszi.

Ukrajnában olyan kormány van hatalmon, melyet Washington a 2014-es majdani puccs eredményeként ültetett a kijevi hatalomba. Ez a bábkomány minden, az Egyesült Államokból érkező parancsot teljesít. Az ukrán vezetés saját népét sem kímélve tökéletes hűbéresként végzi a feladatát.

Ahhoz, hogy teljes képet alkothassunk és az összefüggéseket is megértsük a jelenleg Ukrajnában zajló eseményekkel kapcsolatban, mindenképpen ajánljuk ennek a kiváló, magyar felirattal rendelkező filmnek a megtekintését.

Külön köszönetet mondunk annak a kollégának, aki a filmhez elkészítette a magyar feliratot.

A film megrázó erejű felvételeket jelenít meg, éppen ezért szigorúan csak 18 éven felülieknek ajánljuk megtekintését.

Ez is érdekelheti:  Meloninak kellett Bident elkapnia, mert "szökni" próbált az amerikai elnök

Ha a videó nem működne, akkor kattintson IDE!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük