KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Milyen most az USA választási kampánya?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Catherine Engelbrecht vagyok. 2009-ben megalapítottam a Vote True (Igaz szavazat) nevű választási integritási szervezetet. Küldetésünk egyszerű volt: közvélemény-kutatókat toborozni és képezni a választásokon való munkára. Tehát dolgozni mentünk, és problémákat láttunk.

Rossz adatokat tártunk fel a választói névjegyzékben. Pl. nem állampolgárokat is regisztráltak, sőt hamis személyazonosságot is felhasználtak, ill. választókat félemlítettek meg, bár nem volt ilyen mindenhol. Hála Istennek! Így azután az önkéntesek többségének komoly tapasztalatai lettek, amikor az urnák ellenőrzésén dolgoztak. De csoportunk mintegy 20% -a tanúja volt a folyamatos csalásnak. És ez indított minket egy olyan kutatásra, melyet addig el sem tudtunk volna képzelni.

Elkezdtük a kérdések feltevését, a szavazók névsorának kutatását, és az eredmények átadását a helyi választási tisztviselőknek. S ekkor Obama-adminisztráció egyszerűen eltávolított és letiltott minket!

A következő két évben 23 különböző állami ellenőrzésen, vizsgálaton mentem keresztül öt különböző szövetségi ügynökségtől, köztük az FBI, a DOJ, a BATF, az OSHA és az IRS-től. (Ez utóbbi az USA adóhivatala!) Ez egy tökéletes rémálom volt számomra, amely csak akkor ért véget, amikor megszólaltam és bepereltem az IRS-t, vagyis a szövetségi adóhivatalt.
Tíz évvel később itt vagyok, hogy elmondjam újra: a pártpolitikai „mocsarat” le lehetne végre csapolni, de együtt kell működnünk hozzá!

Ők a mi félelmünkből táplálkoznak. A mi csendünkre támaszkodnak. Nem hiszik el, hogy ki fogunk állni. És ha Mi nem állunk fel, akkor Ők nem állnak le, és szép lassan elveszítjük az országunkat.
Szervezkednünk kell tehát! Most!

Azért készítettük ezt a videót, hogy elmagyarázzuk a választásokon játszott hamis-erők súlyosságát. Ez nehéz dolog, de nekünk ezt meg kell beszélnünk! Vállalnunk kell, és ez nem csak szavazást jelent, hanem önszerveződést, vagyis helyi, pártonkívüli szerveződést!

Ez is érdekelheti:  Dr. Bene Gábor: Ki tehát a Magyarok Istene? - A WEF egyre ellenségesebb a kereszténységgel

Most már tudod, hogy ez nem lesz egy „normális” választási szezon. Nincs semmi „normális” abban, amit hazánk az elmúlt 8 hónapban átélt.
Ez egy társadalommérnöki káosz.

Harcolunk forradalmi marxisták ellen, akik felakarják égetni hazánkat; sőt olyan globalista milliárdosok ellen is harcolunk, mint George Soros, Mark Zuckerberg és Bill Gates, a betegség, a társadalmi kémek és a szisztémás felforgatás előállítói; ill. idegen országok és nemzetközi terroristák ellen is harcolunk – mindannyian itt konvergálnak. A Te és a Mi kárunkra!

Ennek az e-mailnek az a célja, hogy ébresztésként szolgáljon – a pártok helyett az egyik állampolgártól a másikig. Ez nem egy jelöltről vagy egy pártról szól; arról szól, hogy megakadályozzuk a marxistákat abban, hogy alkotmányos államunkat egyértelműen tönkre tegyék, s utat engedjenek a kommunizmusnak. Megállíthatjuk őket a választások körüli szinergia felhasználásával, de nincs vesztegetni való idő: szerveződni kell, hogy legyen együttes erőnk!

A True the Vote (Igaz szavazat szervezete) a választási önkéntesek polgári hadseregét építi, vagyis helyi önszerveződést javasol mindenhol. Szükségünk van olyan emberekre, akik hajlandóak dolgozni. Szükségünk van szerény pénzügyi forrásokra is, hogy folytathassuk a harcot. Ha tudsz anyagilag segíteni, kérlek, tedd meg!

A legfontosabb, hogy csatlakozz hozzánk! Ebben mindannyiunknak együtt kell gondolkodni és dolgozni – s ha együtt dolgozunk: akkor nyerünk.

Catherine Engelbrecht
Igaz a szavazat, alapítója

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük