KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi vagyunk az új zsidók? (II. rész)

 

Az előző részben azt írtam, hogy nem akarok megnevezni senkit a vírus rettegés kapcsán. Ám pár barátom – akinek már elküldtem az első részt – éppen ezt hiányolta csak az írásomból. Ha ez a kérés, akkor a teljesség igénye nélkül lássuk, kik is azok, akik részt vettek ezen kísérletben, akik a rettegést szétterítették az egész világra.

Természetesen annak a 300 családnak nem sorolom fel a tagjait, akiket csak „bankárkaszt” néven szoktam emlegetni, sőt azokat a kiszolgálókat sem, akik ezen pénzbirodalom menedzserei, vagy altisztjei. Sőt azokat sem érdemes itt felsorolni, akik különböző titkosszolgálatok, vagy titkos társaságok kebelén belül működnek, hisz egyrészt nincs róluk kellő információm, másrészt még veszélyes is lenne rám nézve, ha pontosan ismerném a szerepüket és a neveiket.  Nézzük tehát azokat a lobbistákat, akiket a közbeszéd és a média sűrűn szerepeltet!

 Anthony Fauci az USA allergiás és fertőző betegségek országos kutatóközpontjának vezetője, oltás-bizniszman,

Tedros Adhanom Ghebreyesus 2012-ig volt EÜ miniszter Etiópiában és  2017-ben kinevezték a WHO főigazgatójává,

Bill és Melinda Gates eugenika hívők, ők „tudták” már 2018-ban, hogy 65 millió embert elpusztító globális járvány közelit,

Robert O’Brien az USA kiváló egészségügyi szakembere

Alex Azar, egészségügyi, és emberi erőforrások minisztere,

Mark Zuckerberg, multimédia-manipulátor és főcenzor,

Robert Redfield a járványügyi és betegségmegelőzési központ (CDC) vezetője, virológus professzor,

Klaus Schwab, aki a globális rendszert akarja megmenteni egy népcsökkentő víruson keresztül és a Világgazdasági Fórummal,

Soros (Schwartz) György eugenika hívő, pénz manipulátor,

Károly a walesi herceg, aki szerint Vlad Tepes vezeti vissza a családfáját (sic), holott a vámpír nem volt erdélyi főnemes,

Antonio Guterres az ENSZ főtitkára, 2005-ig a Szocialista Internacionálé elnöke, nem segít a katalán önrendelkezésnek,

Boris Johnson brit miniszterelnök,

Matt Hancock brit egészségügyi miniszter,

Emmanuel Macron francia elnök,

Edouard Philippe francia miniszterelnök,

Angela Merkel német kancellár,

Sebastian Kurz osztrák kancellár,

Jacinda Ardern új-zélandi miniszterelnök,

Elon Musk, a Szilícium-völgy legmerészebb „pénz-látnoka” a PayPal, a Tesla Motors, a SpaceX a SolarCity cégei révén..stb.

Rajtuk kívül a legtöbb főáramú újságíró és még sokan mások, akik a világ összes mély államában és az EU adminisztrációjában működnek titkosan az eugenika érdekében és a nemzetállamok felszámolásában. Az EU korrupt-pénzpocsékoló rendszere egyébként is a legkárosabb!    Persze ne legyünk igazságtalanok az EU-val szemben, mert nem csak ők rabolnak ki minket, s bőven besegítettek pl. a hazai élelmiszeripar színe-javának fillérekért való privatizálásához a Horn kormány tagjai. Főleg Bokros Lajos és a privatizációs miniszter Suchman Tamás járult hozzá, hogy a magyar közvagyon nagyrészét külföldi és saját kezükbe juttassák. Ezzel szét is verték a mezőgazdasági vertikális integrációs láncot, kiszolgáltatták a hazai termelőket a lelketlen külföldi tőkének! Ha már Demeter Szilárd is úgy hiszi, hogy zsidók vagyunk nézzük csak meg e két határozottan magyar pártpolitikus a karrierjét!

Ez is érdekelheti:  Szétlőttek egy brit zsoldosokkal és rakétákkal teli raktárat Odessza közelében

Suchman Tamás: az MSZP egyik alapítója. Előbb a Magyar Zsidó Örökség Alap felügyelő bizottságának elnöke, majd később a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége alelnöke, s mellette privatizációért felelős tárca nélküli miniszternek nevezték ki. Majd kinevezett miniszterként vette át 1996-ban az Ipari, Kereskedelmi és Idegenforgalmi Minisztérium vezetését is a Horn-kormányban. 2007. január 10-én megválasztották a Balaton Fejlesztés Tanács elnökének; 2009-től pedig az egyes országos jelentőségű fejlesztési programok megvalósítására irányuló kormányzati munka összehangolásáért lett felelős kormánybiztos2010-ben kikerült a parlamentből. 2011-ben megkapta a Magyarországi Zsidókért díjat. 2014-ben atrocitásba keveredett egy párttársával, akire ordítozva támadt rá és összetörte az aláírásgyűjtő pultját. (Suchman évekkel korábban egy helyi KDNP-s képviselővel is ordítozott.) Ezek után a Zalaegerszegi  Ügyészség vádemelési halasztást adott neki, mert tekintetbe vette az egészségi állapotát és helyette elrendelték a pártfogói felügyeletét. (sic)

Bokros Lajos ezzel szemben mindenféle pártot megjárt szélkakas, aki az 1995-ös megszorítás ötletembere és megvalósítója, aki még büszke is arra, hogy értelmetlen szenvedést okozott a legszegényebbeknek. Szerinte Panamában szerzett diplomát, amit még senki sem látott (sic), de mint önjelölt közgazdász zseni megmutatta, hogy milyen a globális tőke hatalma akkor, ha egy teljesen gátlástalan pénzügyminisztert hoznak helyzetbe. Hiszen épp miatta pörgött fel a szabadrablás, amit ő valódi piacpárti politikának nevezett, holott éppen akkor zárták be a szélhámos nyugati tőkések a legtöbb gyárainkat. Hiszen nekik nem a termelés kellett – így könnyedén be is zárták a legtöbb „áron alul megvásárolt” üzemet. Az ennek a privatizáló „zseninek” az eszébe sem jutott, hogy a bezárt gyárak dolgozóit szélnek ereszti a globalista tőke, mert nekik nem is a gyár kellett, hanem csakis a magyar piac. Gazdaságszerkezetünk azóta is rettenetesen torz, mert a „globalista vevők” nem akartak fejleszteni, hanem leépítettek és felszámoltak. S legtöbbször nem csak a magyar piacot akarták megszerezni, hanem az addigi termékeink összes felvevőpiacait is!  Mindebből világosan az tűnik ki, hogy nem a javunkat, hanem a javainkat akarták és bizony a Bokros-Suchman duó segítségével el is vették!

Ez is érdekelheti:  Bayer: Mi a rossebért támadt volna meg Moszkva egy kijevi gyerekkórházat?
Nézzük csak, hogy miket pocsékolt el ez a párocska?

A duó felszámolta az élelmiszer önellátás zászlóshajóit, pl. az összes cukorgyárunkat, és a 12 világszínvonalon működő húskombinátot! 1990-ben még a Martfűi Növényolajgyár volt Európa legnagyobb és legkorszerűbb üzeme, s ennek áron aluli eladásával 600 ezer hektárnyi növényolaj alapanyagot termő területet tettek parlaggá és a termelőket pedig tönkre. Ehhez pedig az EU-nak még semmi köze nem volt! Vagyis, ha a stratégiai energiaszolgáltató cégeket nem is adták volna el mélyen ár alatt, akkor is tönkretették volna, főleg a vidéki emberek élet lehetőségét szűkítették be rettenetesen. Ezen kell elgondolkodni!

Hisz a magyarság 1848-ban, a jogkiterjesztést valósította meg amivel az alkotmány sáncaiba emeltük a polgárokat, jobbágyokat és az idegen nyelven beszélő Hungarusokat is. Ám a mostani gátlástalan globalista bűnszervezetek a rettegés-kiterjesztéssel akarják megváltoztatni a világot! Nem volt tehát elég az, hogy megszerezték a piacainkat, gyarmati sorba süllyesztettek minket, és most végleg le is akarják csökkenteni a magyarság létszámát olyan szintre, ami biztosítja a számukra a további profitmaximalizáló természetrombolást. Ám ez ellen sem lép fel a magyar társadalom, mert sikerült bennünket olyan rettegés alá vonni, ami megakadályozza a Nemzetté szerveződésünket. Valóban megakadályozza?

Pedig, ha valóban mi lennénk az új zsidók – ahogy, Demeter Szilárd is megírta – akkor bizony már régen megszerveztük volna az általam kért szellemi kalákák helyett a „kibucokat”. Azokat a közösségeket, amelyek nem csak termelő egységek, de az önvédelem letéteményesei is! Ezek után csak azt nem értem, hogy mire várunk?

Dr. Bene GáborNemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

https://internetfigyelo.com/mi-vagyunk-az-uj-zsidok-i-resz/

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük