KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Mi a cél a nemzeti oldalon? A Pesti Srácok is mehet a kukába?

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, megszűnik a Pesti Tv, röviddel azután, hogy a csatorna bekerült a magyar tulajdonban lévő 4iG Nyrt. által működtetett Digi hálózatba is.

Nagyon sokáig kellett erre várni és igazából sokan nem is értik, hogy miért.

Most pedig többeket villámcsapásként ért a hír, hogy megszűnik a Pesti TV. Igen ám, de ez nem volt elég, hiszen nem csupán a Pesti Tv, hanem a Pesti Srácok méltán népszerű internetes felületet is a kukába kívánják hajítani a tulajdonosok.

A Pesti Tv és a Pesti Srácok két olyan médiafelület, melyeknek rendkívüli érdemük, hogy megjelent anyagaikkal erős nyomatékot tudtak biztosítani a nemzeti oldalnak, és minden bizonnyal jelentős érdemük van abban is, hogy tartalmaikkal meg tudták erősíteni a nemzeti kormányt.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy ennek vége. Valahogy itt a negyedik kétharmad után az embernek az az érzése, mintha a mór szindróma látszódna érvényesülni. Természetesen ezt kívülállóként mondjuk, hiszen teljes igazságot csak azok tudják, akik abban élnek.

Nagyon sokan fel vannak háborodva a hír hallatán, egyszerű nemzetben gondolkodók éppúgy, mint a nemzeti újságírók közül többen. Szentesi Zöldi László is hangot adott ezzel kapcsolatos véleményének, melyet közösségi oldalán fogalmazott meg:

Ha valóban megszűnik ez a két médium, az a polgári és nemzeti Magyarország szégyene lesz. A támogatóké, az olvasóké, valamint mindazoké, akik most, amikor baj van, nem segítenek.

– írta Szentesi, és bizony teljes mértékben igaza van.

Több éves tapasztalatunk nekünk is, hogy amíg a baloldali és nemzetellenes médiumokat a saját oldaluk így vagy úgy, de kitartja és minden körülmények között érvényesíti a „mi kutyánk kölke” elvet, sajnos a nemzeti oldalon sok esetben ezt az elvet nem lehet érezni.

Ez is érdekelheti:  Bayer Zsolt "ócska, aljas, undorító, szar alaknak” nevezte Magyar Pétert

Nos, akkor mi a cél a nemzeti oldalon? Egy végtelenül hasznos munkát végző szakmai csapat szétverése? Mert, ha ez, akkor annak nagyon nem lesz jó vége. Ezek a fiatalok kiábrándulnak abból, amiben hittek (és itt a médiacélra kell gondolni, nem a nemzeti elkötelezettségre) , és azokból az emberekből is, akikben hittek.

Megengedhető ez? Mert szerintünk nem.

 

Szépe Áron

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Kapcsolódó:

Megszűnik a Pesti Tv

Mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük