KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Menczer Tamás válaszolt a hisztériázó nagyköveteknek

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Mint ismert, az Egyesült Államok, Németország és 36 másik ország nagykövetsége a szombati budapesti Pride felvonulás előtt nyilatkozatban szólította fel a magyar kormányt, hogy védje meg az LMBTQ emberek jogait, és törölje az őket diszkrimináló törvényeket.

Aggódunk az olyan jogszabályok és politikai retorika miatt, amelyek többek között Magyarországon is jelen vannak, mert ellentétben állnak a megkülönböztetésmentesség, a nemzetközi emberi jog és az emberi méltóság elveivel, és hozzájárulnak az LMBTQI+ közösség megbélyegzéséhez – írták a közös nyilatkozatban.
Emlékezetes, hogy az Orbán-kormány még 2021-ben fogadta el a törvényt, amely tiltja a homoszexualitás megjelenítését és népszerűsítését a 18 év alattiak körében, mely jogszabályt jogvédő csoportok és az Európai Unió is több kritikával illette.

A szélsőséges és abnormális szervezetek kiadványaira Menczer Tamás külügy államtitkár így reagált közösségi oldalán:

1. A magyar gyerekeket megvédjük az LMBTQ-propagandától, akkor is, ha nyomást helyeznek ránk és támadnak minket.

2. Kérdésem a francia nagykövethez: a migránslázadás során felgyújtott 12 ezer autó ég még?

3. Kérdésem a svéd nagykövethez: ezen a héten hány tizenéves gyereket lőttek meg a svédországi bandaháborúk során?

4. Kérdésem a holland nagykövethez: Hollandia még drogállam? Így a holland rendőrszakszervezet elnöke nevezte a saját hazáját.

5. Kérdésem a szlovák nagykövethez: emlékszik még olyan napra, amikor a hazájában nem volt kormányválság?

6. Kérdésem a német nagykövethez: nem aggódik a német demokrácia állapota miatt, hiszen mindössze feles többséggel megváltoztatták a választási törvényt?

7. Kérdésem az amerikai nagykövethez: hogy érzi, a fejlett amerikai demokrácia jövőre képes lesz a demokrácia alapját jelentő választást tisztességesen megrendezni? Mert amit legutóbb választás címén csináltak, azon sírt vagy röhögött az egész világ.

8. A sort folytathatnám az összes aláíró nagykövet országával.

9. Felhívom a tisztelt nagykövet asszonyok és urak figyelmét, hogy ők itt nem helytartók, és Magyarország nem gyarmat.

10. Csodálom, hogy annak ellenére, hogy a hazájukban fent említett, súlyos demokráciaproblémák vannak, ők egy másik ország belügyeivel foglalkoznak.

+1. A magyar külpolitikától az ilyen viselkedés teljesen idegen. Szijjártó miniszter úr utasítása szerint a magyar misszióvezetők mindig tisztelettel viszonyulnak a fogadó országhoz, és sohasem kommentálják a belügyeket. Azok ugyanis nem egy vendég diplomatára tartoznak, hanem az ott élőkre – írta bejegyzésében az államtitkár. Hozzátette:

A kölcsönös tisztelet útjára nem késő rálépni, várjuk szeretettel a budapesti nagyköveteket is.

2 thoughts on “Menczer Tamás válaszolt a hisztériázó nagyköveteknek

  1. SZERINTEM MINDEN ORSZÁG FOGLALKOZON A SAJÁT ÜGYEIVEL !! A NAGYKÖVET MEG HAGYJA BÉKÉN HAZÁNKAT ,MI TUDJUK MI A DOLGUNK!!

  2. , az a helyzet , hogy ezek már annyira gonoszok, hogy egyáltalán nem figyelnek mások véleményére . tehát minden szó falra hányt borsó , többre menne a külügy ha kizavarná valamennyit

Várjuk hozzászólását!

%d bloggers like this: