KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Kérjük, támogassa a magyarok emberi jogaiért küzdő Nemzeti Jogvédő Szolgálatot (njsz.hu) a személyi jövedelemadója 1%-ával!

Adószám: 19334684-1-05

Még több bevándorlóra van szükség az új német gazdasági és klímaügyi miniszter szerint

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Robert Habeck, Németország új gazdasági minisztere szerint a jövőben tömegében lesz szükség bevándorlókra, hogy fenn tudják tartani a termelékenységet.

Ahogyan azt sejthettük, a liberális-zöld és vörös koalícióval Németország önfelszámolási folyamata már most soha nem látott fokozatba kapcsolt. Múlt héten írtunk arról, hogy a kormányzó koalíció első lépései között szerepelt egy LMBTQ-kormánybiztos kinevezése, de már megkezdték az európai energiaválság fokozását azzal, hogy agyament módon szívóznak az oroszokkal az Északi Áramlat 2 üzemeltetése kapcsán. Ha ez így megy tovább, lassan odáig jutunk, hogy visszasírjuk a Merkel-féle kormányzást, mert ehhez képest még az is – enyhe túlzással – az európai és német érdekképviselet zászlóshajója volt.

Az új német kormánykoalíció most éppen még több bevándorlót akar, amit a munkaerőhiánnyal, tehát gazdasági okokkal indokolnak. Azért jó lenne megkérdezni miniszter urat, vannak-e felmérések arról, hogy a 2015-ben Németországot invázió-szerűen megszálló migráns tömegből hány embert tudtak azóta munkába állítani? Hogy áll most az a helyzet, amit akkoriban még Merkelék is kénytelenek voltak elismerni, nevezetesen, hogy Nyugat-Európában több százezer illegális bevándorlóról azt sem tudják, hogy hol van és mit csinál?

Aki egy picit is valósághűen hajlandó szemlélni az eseményeket, annak teljes világos, hogy az illegális bevándorlás – de legyen akár legitimmé tett bevándorlás – gazdasági okokkal nem indokolható. Ezek a tömegek nem dolgozni jönnek Európába, hanem a kontinens eddig megszokott létformáját a saját szabályaik szerint akarják átalakítani. Köreikben hódít az iszlám radikalizmus. Jó úton haladnak e cél megvalósítása felé. Az agyament nyugati szélsőliberálisok és balosok – mint amilyen a mostani német kormány is – lelkesen asszisztál ehhez. Ilyenekből születnek aztán azok az elmebeteg jelenségek, amikor kikötői templomokról vetetik le a keresztek, mondván, hogy sérti a bevándorlók érzékenységét, iskolák menzáján tiltják be a sertéshús feltálalását, vagy éppen „Saria-rendőrség” terrorizálja a nyugati nagyvárosok utcáit.

Ez is érdekelheti:  Stoffán György: Amit Csíksomlyóról és a búcsúról tudni érdemes...

Akinek még nem volna világos: a migráció erőltetésének hátterében valójában nem gazdasági érdekek állnak. Az újbaloldali és szélsőliberális politikai pólus – szerte Európában – e csoportok szavazóitól reméli a politikai palettán való megmaradását, valamint idővel egy, a nem európai bevándorlók alkotta jelentős lélekszámú új szavazói bázis (újproletariátus) létrejöttét. Ez a túlélésért érdekében folytatott önfeladás szerte Európában megfigyelhető a baloldali pártok részéről, melynek következtében mára a munkások és szegény rétegek sorsában osztozó, és soraikból kiemelkedő baloldali vezetők teljesen eltűntek. Általános jelenség hogy helyüket a gazdasági elitből származó dúsgazdag liberális üzletemberek vették át.

Európa egyik legnagyobb szellemóriása, Nietzsche mondta: „Eljő az idő, amikor a bűn válik erénnyé és az erény válik bűnné.” Sajnos ez a fenyegető folyamat egyre inkább száguld a rémisztő kiteljesedése felé.

Elmondtuk már százszor, de el fogjuk még mondani több ezerszer: Identitáspolitikai és kulturális háború zajlik a hagyományos nyugati civilizációval szemben. Hagyományos értékeink és kultúránk védelme, középosztályunk növelése és támogatása helyett a nyugati világ újbaloldali politikusai a bevándorlást, az agresszív töredékidentitások nyomulását, az abortusz és drogliberalizációt nyomják az arcunkba. Aztán csodálkoznak, hogy Európa középső és keleti felén „a nyugat” már egészen mást jelent mint harminc-negyven évvel ezelőtt.

Volner János Facebook

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük