KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev: Kijev veszélyt jelent Oroszország létére

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Moszkvának előbb-utóbb el kell foglalnia az ukrán fővárost – jelentette ki a volt elnök.

Oroszországnak addig kell harcolnia Ukrajnában, amíg be nem veszi Kijevet – állította Dmitrij Medvegyev volt elnök. A városnak “orosz gyökerei vannak”, de Moszkva amerikai vezetésű ellenségei irányítják, vagyis egzisztenciális fenyegetést jelent az orosz Nemzetbiztonsági Tanács helyettes vezetője szerint.

Ezeket a kijelentéseket Medvegyev az orosz médiának adott interjúban mondta, amit csütörtökön osztott meg a közösségi médiában.

“Hol kellene megállnunk? Nem tudom” – mondta az egyik részletben, hozzátéve, hogy sok “komoly munka” áll még előttük.

“Vajon ez Kijev lesz? Valószínűleg. Kijevnek kellene lennie. Ha nem most, akkor valamikor később. Ennek két oka van. Kijev egy orosz város, és az Orosz Föderáció létét veszélyeztető fenyegetés innen indul ki”

– mondta.

Medvegyev a fenyegetés forrását “Oroszország ellenfeleinek” az USA vezetésével történő nemzetközi csoportosulásnak tulajdonítja, akik szerinte Kijevet irányítják.

Egy külön videóban Medvegyev a dél-ukrajnai Odessza kikötővárosának lakóihoz fordult, és arra szólította fel őket, hogy “térjenek haza”.

“Mi az Orosz Föderációban már régóta várunk Odesszára, már csak a történelme miatt is, hiszen orosz emberek élnek ott, és orosz nyelvet beszélnek. Ez a mi orosz városunk”

– állította.


Figyelem! A fenti hír propagandának minősül, mivel az a mindig nagyon “demokratikus” EU-ban üldözött, betiltott és propagandistának kikiáltott Russia Today értesülései nyomán készült.

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

 

Ez is érdekelheti:  Francia zsoldosok kezelik a Caesar önjáró lövegeket Ukrajnában

LÉLEKEMELŐ - mementó 2006 emlékmű

Petíció az emlékmű megvalósításáért!

Aláírásával egy elvi támogatást fogalmaz meg. Amennyiben elegendő társadalmi támogatást gyűjtünk össze, elindítjuk a megvalósításhoz szükséges jogi és szakmai lépéseket.

Kattintson ide a petíció aláírásához!

További részletek itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük