KÉRJÜK, ENGEDÉLYEZZE BÖNGÉSZŐJÉBEN A HIRDETÉSEK MEGJELENÍTÉSÉT, EZZEL TÁMOGATJA A PORTÁL MŰKÖDÉSÉNEK FENNTARTÁSÁT!

KÖSZÖNJÜK!

Medvegyev azt tanácsolta Zelenszkijnek, hogy hallgasson Kissingerre

Kérjük, egy megosztással támogassa honlapunkat!

Dmitrij Medvegyev, az Orosz Biztonsági Tanács alelnöke azt tanácsolta Zelenszkijnek, hogy az ukrán megoldásával kapcsolatban hallgasson meg Henry Kissinger volt amerikai külügyminiszterre.

Henry Kissinger a világ egyik legtapasztaltabb politikusa, volt amerikai külügyminiszter a davosi fórumon szólította fel Kijevet, hogy tegyen engedményeket a Moszkvával folytatott tárgyalásokon, mérje fel józanul és reálisan a helyzetet, és a lehető leghamarabb kezdje meg a tárgyalásokat, mielőtt Európát is teljes káoszba döntené. Ebben a szituációban nem kakaskodni kell, hanem inkább hallgatni egy “vén rókára”

– írta Medvegyev a Telegram csatornáján.

Medvegyev megjegyezte, hogy Kissinger egy olyan tiszteletreméltó öregember, aki ugyan sosem volt oroszbarát, de mindig racionálisan gondolkodott.

Medvegyev emlékeztetett még Kissingernek egy, a New York Times-ban megjelent, a kompromisszumok fontosságáról szóló cikkére, melyben az 1938-as Müncheni egyezményre utal vissza. Szerinte jó lenne, ha Zelenszkij inkább emlékeztetné lengyelországi partnereit az akkori eseményekre, mert most a lengyelek ki vannak éhezve az ukrán területekre.

Várjuk véleményét itt!

%d bloggers like this: